Mota vuotta kärsinyt Niskavammainen

Niskaongelmat, jotka eivät selkeitä retkahdusvammoja: Tapaturman seurauksena tulleet - Kulumat/rappeumat - Välilevyongelmat - Tension neck - Muut niskavaivat

Mota vuotta kärsinyt Niskavammainen

ViestiKirjoittaja paasi » 14 Loka 2012, 18:41

Hei kansalaiset.
Päädyin tänne taas hyvin pitkän ajan jälkeen.
Nyt näitä oireiluvuosia on kertynyt noin.5v ja tilanne on helpottanut
siitä hieman. pameja olen syönyt noin. 2vuotta ja tämä poistanut paniikkikohtaukset. Kaikki muu onkin tallella....
Eli palaten lähtökohtaan takaisin.

Sekavuus. Epätodellinen olo. Niska yhtä jumissa kuin ennenkin. (paniikkikohtaukset poistuneet onneksi kuten kirjoitinkin).
Jatkuva väsymys. Töissä iskee välillä "kohtauksia" että kaikki meinaa pimentyä ja jalat pettää alta. Pyörryttää ja kylmä hiki nousee pintaan. Verrattavissa paniikkikohtaukseen muttei kuitenkaan vastaava. Koska niistä on kokemusta noin. 2vuoden verran niin osaan erottaa ne.
Fysioterapia alkoi juuri duunin piikkiin kun jännitys niskoilta, tippui alaselkään ja siitä polviin. Nyt selkä aivan soseena.. saa nähdä miten työt jatkuvat. En tiedä pitäisikö käydä jossain kaulan kuvauksissa. Varjoaineella sitä kun ei ole kertaakaan tehty vaikka viimeksi piti. Itmettelen miksei tehty. Eli normaali TT siis otettiin. Psykiatrilla kävin taas parinvuoden päästä 2 käyntiä (yksityinen). Päästiin siihen pisteeseen että hänestä ei ole apua tähän vaivaani. Pamit auttaneet ja siksi olen käynyt psykalla siis. Lihasrelaksanteista tuntuu olevan enemmän haittaa kuin hyötyä. Kipulääkkeet ei tehoa. Kodeiini ainoona mutta siitäkin tulee kivut läpi nykyään.
Nyt taas jos työ lähtee taas neljännen kerran alta tämän takia niin en tiedä mitä seuraavaksi keksin. Huhtikuussa itsestäni on tulossa isäkin ja silloin kaiken pitäisi olla kunnossa... Huoh...
paasi
Noviisiniskoittelija
Noviisiniskoittelija
 
Viestit: 14
Liittynyt: 16 Elo 2009, 01:22

Paluu Yleinen keskustelu - (Muut niskavammat ja niskavaivat)

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron