Radiofrekvenssihoito

Fysioterapia - Manipulaatiohoidot - Muu kuntoutus - Kirurgia - Lääkkeet - Luontaishoidot - Elmotinin fysioterapiavinkit

Re: Radiofrekvenssihoito

ViestiKirjoittaja JT » 16 Marras 2014, 20:20

maz kirjoitti:maanantaina käynti Ortonissa. piikkien laitto ja sähköhoito sujui normaalisti. ennen neulojen poisottoa laitetaan aina
puudutetta ja kortisonia,

Ai, miulle ei ole koskaan laitettu puudutetta/kortisonia, muuten kuin sen ekalla kerralla tehdyn jolla tutkittiin olisiko RF-hoidosta mahdollisesti hyötyä. :shock:

Ekan kerran kävin maaliskuun puolivälissä, sitten kontrollissa kesäkuun puolivälissä. Tällöin katsottiin miltä tilanne vaikuttaa, sekä sovittiin seuraava aika pahamaineiselle 11.9. päivälle. Tämän käynnin(kin) jälkeen, kolmisen viikkoa myöhemmin, soitettiin kuulumiset. Ja joo, uusi aika on taas, ymmärtääkseni kontrolliaika ellei sitten jo jatkoa varten ole saatu maksusopparia.

Tästä oli puhetta, ettei pitemmän päälle ole viisasta uusia puolen vuoden välein, viimeinen kuukausi kun menee varsin tuskaisena ja sitten hoidon jälkeen kolmisen viikkoa ennenkuin tilanne taas tasaantuu. Karkeasti siis häviää 3½-4kk vuodesta, sen verran kipeänä että eipä juuri pakollisia kuvioita ylimääräistä saa edes kuviteltua, kauppareissut, ruoanlaitto ja lasten nouto päiväkodista on likipitäen liikaa tuolla ajanjaksolla, sopivasti viimeisin sattui kesälle, jolloin jälkikasvu viihtyi hyvin mummulassa, itsekin sai vain olla sen aikaa varsin rauhassa.

Jatkona oli puhetta, kipustimulaattorin asennuksesta. Sen kanssa voisi saada pysyvämmän vasteen, itse olen kyllä valmis mihin tahansa, alkaa jo tuntua että tämä kymmenen enemmän ja vähemmän tuskaista vuotta voisi vaihtua vaikka siedettävälle tasolle. Kun sekään ei oikein ole mielekästä että RF-hoidosta huolimatta jatkuvasti on kovat kipulääkkeet, Norspan, Panacod yms jatkuvasti käytössä, välillä sen verran sumussa ettei oikein mitään aikaan saa.

Hienoa kuitenkin on että toisille auttaa paremmin ja pitemmäksikin aikaa, omaa tilannettani ymmärtääkseni vaikeuttaa se että tässä on onnistuttu kroonistamaan kiputila...
JT
Kiivas niskoittelija
Kiivas niskoittelija
 
Viestit: 202
Liittynyt: 16 Elo 2012, 12:07
Paikkakunta: Keski-Suomi

Re: Radiofrekvenssihoito

ViestiKirjoittaja maz » 06 Marras 2015, 16:25

Taas Ortonin reissu tehty, olikohan 13 rf-puudutus. Ilman näitä loppuis liike kokonaan. Paljosta on joutunut luopumaan mut täytyy iloita niistä mitä pystyy tekemään puudutusten ansiosta.
maz
Noviisiniskoittelija
Noviisiniskoittelija
 
Viestit: 12
Liittynyt: 25 Tammi 2013, 22:44

Edellinen

Paluu Hoidot ja kuntoutus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 1 vierailijaa

cron