Aivovamma/whiplash muilla samanlaisia oireita

Niskan retkahdusvammaan ja aivovammaan liittyvät aiheet laidasta laitaan

Aivovamma/whiplash muilla samanlaisia oireita

ViestiKirjoittaja Anttoni » 22 Syys 2018, 13:50

Kaaduin viime n. Viisi kuukautta sitten toukokuun alussa ja löin pääni ja mahdollisesti niskani. En muista kaatumisesta mitään. Aamulla vähän sekava olo ja huomasin myöhemmin kuhmun päässä. Niska ei ollut yhtään kipeä. Pian seurasivat aivotärähdysoireet.
-valoyliherkkyys
-tinnitus sillä puolella mihin isku osui
-aivosumu
-vaikeus tarkentaa
-huimaus
-ääniyliherkkyys
-sekavuus
-painepäänsärky

Jatkoin töissä normaalisti ja huomasin joskus kolmen viikon päästä että kaikki oireet paitsi tinnitus poistuivat kun hieron lihaksia hartioista, niskasta ja kaikkialta pään ympäriltä. Lihakset olivat menneet myöhemmin täysin jumiin.

Kävin lääkärissä joka teki kaikki refleksi testit ja silmät kiinni ja sormia nenään jne.. läpäisin kaikki testit ja sain buranaa päänsärkyyn.

Hieronta helpotti ja oireet väistyivät. Parin viikon päästä meni kädestä pronator teres lihas täysin jännittyneeksi. Tämä lihas tekee käden pronaation ja avustaa kyynärpään koukistuksessa kun siihen tarvitaan apua. (Teen työssäni paljon tätä liikettä).

Luulin että käsi vain vähän rasittui työstä ja nautin kesästä ja matkustelin. Heinäkuussa ruli ensimmäiset kivut lihaksen kiinnityskohttin ja elokuussa jouduin pistämään jo tuen. Lihas on mennyt pysyvästi lukkoon (fokaalinen dystonia?)
Nyt viisi kuukautta onnettomuudesta on tulossa täyteen ja oikea käsi alkaa olemaan aika rasittunut joka puolelta. Herään yöllä ja se on puutunut täysin tunnottomaksi. Olen ollut sairaslomalla jo pari viikkoa. Myös vasemman käden lihakset aika tiukat ja niska alkanut naksumaan ja jumissa.

Kävin neurologin luona ja teimme kaikki testit ja läpäisin ne niin hyvin että neurologi ei nähnyt aiheelliseksi edes kuvauksiin laittoa.

Lääkityksenä olen syönyt vain 2 mg Sirdaludin joka päivä. Baclofen lääkettä hehkutetaan lihasjännitykseen netissä.
Mietin ios alkaisi syömään sitä.

Onko toivoa että lihasjännitys lähtisi vähenemään jossain vaiheessa?
Anttoni
Noviisiniskoittelija
Noviisiniskoittelija
 
Viestit: 1
Liittynyt: 22 Syys 2018, 13:33

Paluu Yleinen keskustelu - (Whiplash ja aivovamma)

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa