vakuutusoikeusmurhista

Kuntoutustukipäätökset, eläkepäätökset - KELA - Eläkevakuutusyhtiö - Vakuutusyhtiö - Vakuutuslääkärit - Vakuutusoikeus/valituslautakunnat

vakuutusoikeusmurhista

ViestiKirjoittaja torvelo » 01 Loka 2011, 20:28

Tommoonen kirjotus pisti silmään.
http://protright.blogspot.com/2011/10/v ... iensa.html
Toivottavasti VIHDOINKIN saadaan tänne suomistoliittoon oikeudenmukaisia ja oikeita päätöksiä.

-torvelo-
torvelo
Erittäin kiivas niskoittelija
Erittäin kiivas niskoittelija
 
Viestit: 522
Liittynyt: 23 Loka 2010, 17:49
Paikkakunta: keskinen Suomi

ViestiKirjoittaja tonihuik » 04 Loka 2011, 03:58

Toivotaan että se tie päättyy koska monen vammautuneen taistelu on ollut todella pitkä ja väsyttävä!! :twisted: :twisted:
tonihuik
Noviisiniskoittelija
Noviisiniskoittelija
 
Viestit: 5
Liittynyt: 08 Tammi 2011, 03:33
Paikkakunta: Hämeenlinna

ViestiKirjoittaja torvelo » 04 Loka 2011, 13:16

Lisäsin alla olevan tekstin liittyen aiheeseen. Toivottavasti herättää keskustelua ja toimenpiteitä. Voiko kukaan väittää että suomistoliitossa (suomi) saa muutoksenhakuelimissä puolueetonta oikeutta.

-torvelo-


VAKUUTUSLÄÄKÄRIMAFIA SUOMESSA

Kyseessä on maamme suurin "laillistettu huijaus", joka on jatkunut jo kymmeniä vuosia, olisiko NYT aika lopettaa se?

Lisätietoja annan mielelläni. Uskon minulla olevan lähes 20 vuoden kokemuksella paljon sellaista tietoa näistä asioista, mitkä on salattu tavalliselta kansalta.

Pari kysymystä:

1. Tiedätkö, montako tapaturmissa, potilasvahingoissa, liikennevahingoissa vammautunutta tai ammattitautien takia työkyvytöntä on lakisääteisellä tapaturmaeläkkeellä Suomessa tällä hetkellä ?

2. Tiedätkö, paljonko suuret yhtiöt ja yhteisöt maksavat vuodessa lakisääteisen tapaturmavakuutuksen vakuutusmaksuja?

Jos et tiedät vastausta kysymyksiin ja haluat tietää ne, ota yhteyttä.


Terveisin Kalevi Hautakangas
kalevi.hautakangas@sci.fi
------------------------------------------------------------------------------------------------


VAKUUTUSLÄÄKÄRIMAFIA SUOMESSA

1. Vakuutusyhtiöt kouluttavat uusia lääkäreitä vakuutuslääkäreiksi "vanhemman vakuutuslääkärin" ohjauksella. Samalla koulutettava vakuutuslääkäri opiskelee muutaman kirjan sisällön, jotka "pahimmat" alan vanhat vakuutuslääkärit ovat kirjoittaneet. Kun opiskeleva vakuutuslääkäri sitten suorittaa "tutkinnon", myöntää Suomen Lääkäriliitto hänelle vakuutuslääketieteen erityispätevyyden!! Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että tälle uudelle vakuutuslääkärille myönnetään laillinen tapa toimia täysin mielivaltaisesti potilaita kohtaan, ilman mitään pelkoa joutua vastuuseen tekemistään ja jopa ihmisarvojen loukkauksista.

2. Sosiaali-ja terveysministeriö asettaa ns. sosiaalituomioistuimiin näitä vakuutuslääkäreitä, joilla on tämä "maaginen" erityispätevyys, ns. asiantuntijalääkäreiksi. Esim. vakuutusoikeudessa nämä vakuutusyhtiöiden kouluttamat lääkärit toimivat valanvannoneina tuomareina, eli ovat mukana vakuutusoikeuden ns. jaoksissa, missä tehdään päätöksiä mm. tapaturma-,liikennevahinko-, potilasvahinko ja ammattitautitapauksissa. Miten tavallinen kansalainen voi ymmärtää normaalin jääviysasian, onhan nämä "tuomarit" vastapuolen=vakuutusyhtiöiden kouluttamia ja useimmiten vuosikausia vakuutusyhtiöissä työskennelleitä ja siten vakuutusyhtiöiden elättämiä lääkäreitä.


3. Koska nämä "tuomarinvalan" vannoneet vakuutuslääkärit toimivat istuvina tuomareina, kaikki heidän potilaasta antamat lausunnot salataan potilaalta, koska lausunnot kuuluvat ns. neuvottelusalaisuuden piiriin. Pari vuotta sitten vakuutusoikeuslakia muutettiin niin, että asiakirjojen salassapitoaika on 80 vuotta! Miksi pitää salata tietoja, vaikka vakuutusoikeudesta oikeutta hakeva ihminen antaa luvan kaiken oman asiansa asiakirja-aineiston julkaisemiseen?? Siksi, että vakuutusoikeuden toiminta , toimintatavat, hylkypäätökset ja niiden olemattomat perustelut eivät kestä päivänvaloa, vaan vakuutusoikeus on vain ja ainoastaan vakuutusyhtiöiden hylkypäätösten kumileimasin!

4. Vain osasta vakuutusoikeuden päätöksistä saa valittaa KKO:hon, jos KKO antaa valitusluvan. Joissain tapauksissa KKO pyytää ent. TEO:lta asiantuntijalääkärin lausuntoa, ennen kuin tekee asiassa päätöksen. On tapauksia, että TEO:n lääkäri antaa potilasta suosivan lausunnon, jolloin TEO pyytää toiselta tai jopa kolmannelta lääkäriltä lausunnon, joka on potilaalle epäoikeudenmukainen ja sen TEO lähettää KKO:lle! TEO:han edustaa Suomessa arvostetuinta ja asiantuntevampaa lääketieteellistä osaamista(omasta mielestään), mutta todellisuudessa TEO:n käyttämät lääkärit (usein vanhoja eläkelääkäreitä) ovat osaamiseltaan ja tietämykseltään 10-20 vuotta jäljessä tämän päivän lääketieteen koulutusta ja osaamista.


5. Kun KKO yleensä hylkää ihmisten valitukset, lukee päätöksen lopussa: tästä tuomiosta ei voi valittaa. Eli tällä lauseella tavallinen ihminen alistetaan vääryyden avulla ja hän menettää samalla osan omasta ihmisarvostaan ja ihmisoikeuksistaan. TOSIASIA on, että KKO:n päätöksestä voi valittaa Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen 6 kk:den aikana KKO:n päätöksestä. Tämä yritetään salata tavallisilta ihmisiltä.

6. Jos ja kun ihminen tekee valituksen EIT:hen, siellä hänen valituksensa käännetään EIT:n viralliselle kielelle. Käännöksissä tapahtuu virheitä ja uusia papereita ilmestyy valituksiin. Näistä valittaja ei saa tietoa ennen kuin saa EIT:n päätöksen! TIEDOKSI: kun suomalainen valittaa EIT:hen, osallistuu hänen asiansa käsittelyyn ja päätöksen tekoon Suomen valtion asettama tuomari, jolle Suomen valtio maksaa palkkaa n. 1 miljoona euroa/ vuosi!!! Tässäkään tapauksessa ko. Suomen valtion tuomari ei ole jäävi käsittelemään suomalaisen tekemää valitusta, vaikka valittajan vastapuolena EIT:ssä on SUOMEN VALTIO!!!! YHTEENVETO: Missä on suomalaisen esim. tapaturmassa loukkaantuneen ja pysyvästi loppuelämänsä työkyvyttömänä elävän ihmisen oikeusturva?? Vastaus: EI MISSÄÄN!!! Kuten yksi pahimmista vakuutuslääkäreistä, Juhani Juntunen lausui eräässä TV-ohjelmassa: Tämä on pomminvarma systeemi!


7. Mitä pitää tehdä: lakkauttaa vakuutuslääkärimafia, antaa kaikille vakuutusoikeuden mielivaltaisille päätöksille alistetuille oikeuden saada kaikki itseään koskevat asiakirjat julkisiksi ja saattaa asiansa käräjäoikeuden käsittelyyn, missä vakuutusyhtiön nimeämiä vakuutuslääkäreitä kuullaan valanvannoneina todistajina, ei tuomareina!!

8. VAKUUTUSOIKEUS kirjoittaa hylkypäätöksessään: vakuutusoikeus voi oman harkintansa mukaan ottaa huomioon tai olla ottamatta huomioon asiassa esitettyjä todisteita!! Onko tällainen Vakuutusoikeuden perustelu perustuslain ja Suomen lakien mukainen??

9. VAKUUTUSOIKEUS tulee lakkauttaa ja suorittaa sen toiminnasta ja vuosikausia jatkuneesta vakuutusyhtiöitä suosivasta päätöksenteosta puolueeton rikostutkinta (valitaan esim. 10 eri lääketieteen erikoisalojen lääkäriä, jotka tutkivat potilaan esittämät lääkärinlausunnot ja vertaavat niitä vakuutusyhtiön lääkärin lausuntoihin ja sitten päättävät, kuka asiassa on oikeassa) ja saattaa todetut syylliset tuomiolle ja korvaamaan aiheuttamansa vahingot. Kuka tavallinen ihminen voi uskoa vakuutusoikeuden puolueettomuuteen, kun päätösten hylkyprosentti on yli 90!!


Ylöjärvellä 3.10.2011


Kalevi Hautakangas
torvelo
Erittäin kiivas niskoittelija
Erittäin kiivas niskoittelija
 
Viestit: 522
Liittynyt: 23 Loka 2010, 17:49
Paikkakunta: keskinen Suomi

ViestiKirjoittaja torvelo » 29 Loka 2011, 13:21

Lisään tähän ketjuun Jari Jokisen kirjoituksen toiselta palstalta.
Rahan mahti on valtava, kukaan ei voi enään väittää, että suomistoliitossa saisi puolueetonta tutkintaa ja oikeutta.
Tähän häpeään on kaatunut myös Invaliidiliitto Synapsian kanssa.
Ilmankos minullekin sanottiin henkilökunnan taholta, että kannattaisi mennä yksityisesti neurologin (Huhmar) vastaanotolle.
Toivotaan että kaikilla olisi halua tutustua tähänkin asiaan, ja jos ei muuten niin eduskunnan taholta asioihin tulisi muutosta.

-torvelo-


nimimerkki

Jari Jokinen
tänään klo 07:04Vakuutusoikeudelta, vakuutusyhtiöiltä, mutta myös yleisiltä tuomioistuimilta tulee toistuvasti päätöksiä joissa selkeissä aivo- ja niskavamma tapauksissa syy -yhteys kiistetään ja oireiden väitetään johtuvan muusta sairaudesta. Em. tahoilla ei tässä oikeusmurhavaltiossa ole mitään velvollisuutta osoittaa mikä tämä muu sairaus on ja useissa tapauksissa on teetetty moniammatilliset tutkimukset joissa kaikki muut sairaudet on pois suljettu. Nyt ollaan tultu pisteeseen joissa meidän pitäisi vaatia Lääkäriseura Duodecimia merkitsemään kaikkiin lääketieteellisiin julkaisuihin mm. heidän julkaisemiin lääkärikirjoihin sairaus; Muu sairaus, antaa sille diagnoosinumero sekä kertoa kyseisen sairauden oireet ja hoito-ohjeet.

Länsimaiseen oikeusjärjestelmään kuuluu mm. se, että oikeuden perusteet ovat selkeät, läpinäkyvät ja ymmärtettävät. Näin ei näissä keisseissä ole, vaan vakuutusongelmiin liittyvät jutut ovat perinteinen kuvio suomalaisesta hyvä veli -järjestelmästä.

Vakuutusyhtiö Pohjola on viime aikoina toiminut kaikkein härskeimmin. Tulemme julkaisemaan Pohjolan ja eräiden muiden yhtiöiden vakuutuslääkäreiden nimet, kuvat sekä siviilityöpaikat. Olen ollut mm. seuraamassa Helsingin käräjäoikeudessa aivovammajuttua jossa Pohjolan asiantuntijalääkärinä (lue vakuutuslääkärinä) toimi Synapsian ylilääkäri Aarne Ylinen. Tämä selittää sen miksi Synapsiassa on asiat sekaisin, miksi sieltä on lähtenyt/lähetetty pois alan huippuosaajat kuten Jukka Turkka ja Helena Huhmar. Synapsiahan ei tee millään enää haittaluokka -arviointeja ja oli kyse miten vaikea vammaisesta aivo- tai niskavammaisesta niin miltei aina pyritään jättämään auki potilaan paluu työelämään. Tämä on vaikeuttanut monen vaikeavammaisen vakuutusjuttua. Aarne Ylinen on myös liikennevahinkolautakunnan jäsen ja hänen mielestään haitta-arvioiden teko kuuluu ainoastaan liikennevahinkolautakunnalle. Tämä on varsin kummallista sillä ko. lautakunta antaa suosituksia sen perusteella mitä vakuutusyhtiö ja hoitavat lääkärit lausuvat. En enää ihmettele, että Synapsia putosi pois Kelan yksilökuntoutuslaitosten listalta ja tämäkin vain sen takia, että Synapsia jätti puutteellisen hakemuksen selkeistä ohjeista huolimatta. Ihmettelen miten kauan Synapsian omistaja vammaisjärjestö Invalidiliitto katsoo tätä touhua? Heidän tehtävänsä on ensisijaisesti valvoa vammaisten etua!
torvelo
Erittäin kiivas niskoittelija
Erittäin kiivas niskoittelija
 
Viestit: 522
Liittynyt: 23 Loka 2010, 17:49
Paikkakunta: keskinen Suomi

Re: vakuutusoikeusmurhista

ViestiKirjoittaja japexs » 26 Helmi 2012, 18:33

torvelo kirjoitti:Tommoonen kirjotus pisti silmään.
http://protright.blogspot.com/2011/10/v ... iensa.html
Toivottavasti VIHDOINKIN saadaan tänne suomistoliittoon oikeudenmukaisia ja oikeita päätöksiä.

-torvelo-


Tais iskee sananvapauden riisto Jarin blogi kirjotuksille :shock: Hyväveli valvoo nettikirjotteluakin, vai.... :?: :?:
japexs
Innokas niskoittelija
Innokas niskoittelija
 
Viestit: 59
Liittynyt: 08 Huhti 2009, 19:50

ViestiKirjoittaja DirtyDeeds » 26 Helmi 2012, 19:01

Tähän liittyvä vanha juttu tuli vastaan, jossa jopa asianajajain liitto ihmettelee Vakuutusoikeuden toimintaa:

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Asia ... to+ihmeissään+vakuutusoikeuden+korvauslinjasta/1135264335305

Asianajajaliitto ihmeissään vakuutusoikeuden korvauslinjasta
7.3.2011 9:30 A A
STT
Asianajajaliitto ihmettelee vakuutusoikeuden tapaturmista tekemiä ratkaisuja. Liiton mukaan korkein oikeus on katsonut useassa tapauksessa, että uhri on oikeutettu korvaukseen, jonka vakuutusoikeus on aiemmin evännyt.

Viime vuonna korkein oikeus oikaisi kahdeksan vakuutusoikeuden ratkaisua, joissa tapaturman uhri oli jäänyt ilman korvausta.

Asianajajaliiton mukaan vakuutusoikeus ei katso riittäväksi näytöksi esimerkiksi sellaista lääketieteellistä selvitystä, joka käräjä- ja hovioikeuksissa riittäisi korvauksen saamiseen.

"Jos vammaudut liikenneonnettomuudessa, saat käräjäoikeuden ratkaisun kautta korvauksen. Mutta jos vammaudut samalla tavalla työtapaturmassa, vakuutusoikeuden päätös ei välttämättä olekaan myönteinen", kuvailee asianajaja Kai Kuusi.

Vakuutusoikeuteen voi valittaa työtapaturman uhri, joka on tyytymätön vakuutusyhtiön ja muutoksenhakulautakunnan korvausratkaisuun.
Kovia kipuja alkaen 8/1999, niskaan tehty 1999 anteriorinen dekompressioleikkaus, väli C7-Th1 luudutettu yhteen, selässä madaltumia, instabiliteettia, protruusioita, kipuja
Blogi: http://dd-speaks-his-mind.blogspot.com/
DirtyDeeds
Foorumin ylläpitäjä
Foorumin ylläpitäjä
 
Viestit: 1614
Liittynyt: 27 Loka 2008, 23:22
Paikkakunta: Oopu

Vakuutuslääkärimafia Suomessa

ViestiKirjoittaja fedja » 13 Huhti 2012, 13:26

VAKUUTUSLÄÄKÄRIMAFIA SUOMESSA

Tässä ketjussa jo aiemmin mainittu Kalevi Hautakangas lähetti 9 kohdan listan epäkohdista useampaan lehteen, erikoislääkäreille ja ministereille/kansanedustajille.

http://www.hippokampus.net/keskustelupa ... =125674#c6
Master of Kiristys and Jumitus
fedja
Foorumin ylläpitäjä
Foorumin ylläpitäjä
 
Viestit: 1735
Liittynyt: 28 Kesä 2008, 17:18

ViestiKirjoittaja japexs » 28 Huhti 2012, 12:50

kannattaa lukea Tuula Malin blogia.....on muuten mielenkiintoista asiaa mätä yhteiskunnasta..

http://blogit.mtv3.fi/epikriisi/2012/03 ... ka-tuolla/
japexs
Innokas niskoittelija
Innokas niskoittelija
 
Viestit: 59
Liittynyt: 08 Huhti 2009, 19:50

ViestiKirjoittaja Ippe » 07 Elo 2012, 09:16

Kuulin juuri radiosta uutisen; vakuutusoikeuden ylilääkäri on eronnut tehtävästään, koska korkeimman oikeuden presidentti on antanut kritiikkiä kielteisten päätösten suureesta määrästä jotka ovat muuttuneet korkeimmassa oikeudessa.

Herkkähipiäinen vai syyllinen? Ainakin kaikki me, jota olemme sen myllytyksen läpi käyneet eri valitusportaissa, odotamme selkärankaista vastuunkantoa.
Ippe
Kiivas niskoittelija
Kiivas niskoittelija
 
Viestit: 155
Liittynyt: 07 Loka 2010, 11:32


Paluu Vakuutusoikeudelliset asiat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron