retkahtanut ...

Palstan käyttäjät voivat kertoa tarinansa

retkahtanut ...

ViestiKirjoittaja J06 » 24 Marras 2013, 18:10

Hello

Pitkään, vuosia tätä foorumia selanneena ja moneen ongelmaan apua ja vinkkejä löytäneenä päätin sitte viimein liittyä ittekin tänne. Oon reilu kolmikymppinen mies ja kaikkihan alkoi -06 kesällä kun alaselän välilevy operoitiin puukon kera kiireellisenä päivystysleikkauksena. Ja kun selkää leikkauksen jälkeen kuntoutettiin ja siihen saatiin jonkimoinen järjestys päätin sitten rikkoa ja retkauttaa valmiiks huonoja niskoja parilla pienellä ja mitättömältä tuntuneella onnettomuudella, joista kuitekin sitten muodostui vuosia kestänyt ja koko ajan pahentuva whiplash, joka on tällä hetkellä aivan jatkuvaa yläniskan/kallonrajan lähes sietämätöntä kipua kaikkinen muine oireineen. Hetkellinen apu löytyy osaavasta fysioterapautista sekä akupunktiosta, mutta eipähän nekään auta kun pari päivää parhaimmillaan.

Lääkityksenä pääasiassa panacod, sirdalud, tradolan. Kaikki lyricat, cabrionit ja triptylit on kokeiltu ilman sen suurempaa apua ja kai tähän pitää jo suhtautua elinikäsenä vaivana kuten lääkärikin totesi. Ei sais luovuttaa, mutta välillä jo meinaa vähän tökkiä.

No mutta päätinpä tuoda oman tarinani pikasesti ja pääpiirteittäin tänne ja jatkaa foorumilla asustelua tod. näk vielä pitkään =)
J06
Noviisiniskoittelija
Noviisiniskoittelija
 
Viestit: 1
Liittynyt: 24 Marras 2013, 17:56

Re: retkahtanut ...

ViestiKirjoittaja DirtyDeeds » 25 Marras 2013, 15:04

Heippa, JO6!

Tervetuloa palstalle! Ikävältä kuulostaa tuon sinunkin tilanteesi. Vaan eipä kannata luovuttaa vielä, mullakin on alkanut vasta viimeisen puolen vuoden aikana kuntoutus pikku hiljaa tuoda tuloksia, joita olen jo toistakymmentä vuotta odottanut. 14 vuotta jumppaa ja nyt vasta on näemmä löytynyt oikeanlainen kuvio. Toivotaan, että sullakin jossain vaiheessa alkaa tuo niskan kuntoutuskin onnistumaan...
Kovia kipuja alkaen 8/1999, niskaan tehty 1999 anteriorinen dekompressioleikkaus, väli C7-Th1 luudutettu yhteen, selässä madaltumia, instabiliteettia, protruusioita, kipuja
Blogi: http://dd-speaks-his-mind.blogspot.com/
DirtyDeeds
Foorumin ylläpitäjä
Foorumin ylläpitäjä
 
Viestit: 1614
Liittynyt: 27 Loka 2008, 23:22
Paikkakunta: Oopu

Re: retkahtanut ...

ViestiKirjoittaja kojootti » 26 Marras 2013, 15:18

Tervetuloa minunkin puolesta :P
kojootti
kojootti
Erittäin kiivas niskoittelija
Erittäin kiivas niskoittelija
 
Viestit: 446
Liittynyt: 03 Maalis 2011, 14:34


Paluu Käyttäjäesittely

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron