Futon

Aihe vapaa

Futon

ViestiKirjoittaja Jaakkopetteri » 06 Marras 2012, 11:07

Tervehdys kaikille foorumilaisille!

Asiasta Futon on täälläkin jonkinverran ollut juttua ja varmaan jo sananakin saattaa jollekin kalahtaa, että taasko tätä sammaa mutta.. Pakkohan se on, jos pakko on. ;)

Elikkäs.. Selkä-ongelmista kärsineenä päätin lähteä Futon patjojen maailmaan. Äidiltäni, että hänen veljeltään, on molemmilta leikattu selkä. Syynä välilevyn pullistuma, eli issias / iskias. Minä taas ajattelin oireen olevan luonnollinen, epäluonnollisista valinnoista johtuva seuraus ja sanoin lääkärille joka tahtoi selkäni leikata että Ei käy.

Olenkin kuntouttanut selkääni aika hyvin. Ei mitään sellaista enää, mitä joskus oli.. mm. kenkiä saanut jalkaan kun sattui ja särkylääkettä meni päivittäin helposti yli 1000mg, jos koitin säästellä sisuskalujani, niin koitin pärjätä 800mg. Noh. Sitten tuli muutto ja vanhasta sängystä oli aika hankkiutua eroon. Kuitenkin aamuisin saattoi olla selkä vähän kipeä, huomaten sen johtuvan huonosta sängystä ja nukkuma-asennosta. Tässä vaiheessa tottakai, käännyin jo paljon kuultuun Futoniin, viimeistään pienen internet-selvitys-työskentelyn jälkeen (okei, taisi olla hiukan nopeaa johtuen informaation määrästä ja sen aiheuttamasta ajottaisesta pakokauhusta :hitme:). Se vaikutti luonnolliselta, eikä miltään ihmisen rakentelevalta yltiöpäiseltä tukirakenteelta, jota tulisin tarvimaan loppu elämäni pysyäkseni koossa. Ja kaikki menikin alkuun todella hyvin..

Ostin tuollaisen KOOKOS-MAX-FUTON patjan, sopivalla vuodesohva rungolla. "Ryhdikäs ja jämäkkä patja" mainostaa liike. Täytteenä siinä on: 4 krs puuvillaa + 3 cm cocolatex + 4 krs puuvillaa. Tampereen Futoniasta (www.futonia.fi). Ensimmäiset yöt olivat taivaalliset. Päästelin suustani vain tyytyväisyyden myhähdys-ääniä. Tunsin kuinka hyvin "istuin" patjaan ja miten hyvältä se tuntui, mutta nyt on taas tilanne toinen.

Olen rullaillut patjaa kyllä edes takaisin, painellut ja ollut itsekkin sen päällä voimistamassa painelua, niin keskellä kuin reunoilla mutta.. Patja on aivan muhkurainen sen annettaessa olla vapaana. Vaikka miten kääntelisi. Yöni kun nukun, on patjaan painautunut minun kuvani ja täytteet keskeltä paennut kohti reunoja. En tiedä, vaikuttaako irtopäällinen minkä patjaan ostin, jollain tavalla. Tuntuu olevan todella todella nafti (ja äärimmäisen kettumainen laittaa paikoilleen). Joka tapauksessa. Olen ollut muutaman päivän nyt sairaslomalla, johtuen aivan armottomasta niska- ja pääkivusta. En ole juuri niitä ihmisiä, jotka näitä kipuja kärsii, ainakaan tämmöisissä mittakaavoissa.
Olin tosin kipeä muutama päivä sitten, jotain tulehdusta elinmistössä ja näin ollen varmaan paikatkin kipeytyvät herkemmin mutta joka tapauksessa. Huomaan kun makaan selällänikin tuossa patjalla, ettei alusta ole täysin suora ja selkäni kipeytyy, joutuessa tekemään hieman töitä sen eteen. Vai kuvittelenko vain ja tämä on jotenki asiaan kuuluvaa?

Huomasin myöhemmin patjan ostettuani, n. viikko pari sitten että miksi patja olikin paljon halvempi kuin ajattelin. Sehän oli joku puolalainen kopio, hienolla nimellä vain. Sama liike myy suomessa valmistettuja, jotka ovatkin sitten 2 x kalliimpia, eli juuri niitä, mitä kuvittelin silloin ostavani.
Tunnen itseni jotenkin huijatuksi, vaikka paljonhan tässä oli nyt omaakin mokaa. Perhanan myyjä ei edes sanonut mitään suomalaisista, vaan näytti puolalaiset penteleet. Varmaan on vaihtoa enää turha vaatia takaisin, ja opiskelijana joka viimeiset rahansa terveyteen sijoittaa.. tuntuu kyllä siltä että voisin polttaa koko liikkeen.

Onko kellään vastaavanlaisia kokemuksia, neuvoja tai mitään ajatuksia mitä heräisi, mitä voisi tänne kirjoittaa? Olisin todella tyytyväinen, jos jotain palautetta saisin.

..pakko lähteä ostamaan uudet tyynytkin, mutta tuonne kauppaan en kyllä varmasti mene. Piruvie teitä kauppiaita, jotka huijauksillanne kilpailette. Kaukana on ne ajat, milloin kauppiaatkin kohtelivat asiakkaitaan reilusti, siinä missä toinen toistaan muutenkin pitäisi.. Surulliseksi vetää! :OI
Jaakkopetteri
Noviisiniskoittelija
Noviisiniskoittelija
 
Viestit: 1
Liittynyt: 06 Marras 2012, 10:33

ViestiKirjoittaja fedja » 06 Marras 2012, 17:43

No juu. Ei kovin kaksinen kokemus. Aika hyvä huijauskonsepti liikkeessää. Nimi Futonia jne.

Tyynyistä löytyy täällä jossakin ketju, että jos haluat vinkkejä.
Master of Kiristys and Jumitus
fedja
Foorumin ylläpitäjä
Foorumin ylläpitäjä
 
Viestit: 1735
Liittynyt: 28 Kesä 2008, 17:18


Paluu Kaikenlaista turinaa ja porinaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa