Switch to full style
Vammaisen/Työkyvyttömän etuudet, Vammaispalvelu, Apuvälineet, Koti- ja Työergonomia, Muut elämistä helpottavat kikat ja ratkaisut
Lähetä vastaus

Työtuoli

10 Syys 2012, 12:33

En löytänyt varsinaista omaa ketjua hyvästä ergonomisesta työtuolista joten ajattelin aloittaa uuden ketjun. Eli millasia työtuoleja teillä on? Minun pitäisi kipeästi hommata uusi työtuoli kun tässä nykyisessä (suht säädettävissä oleva "tavallinen" toimistotuoli) ei pysty edes 30min istua kun hartioita alkaa särkeä, huimaus ja pahoinvointi lisääntyy ja usein pukkaa vielä rytmihäiriötä päälle vaikka yrittäisi istua ryhdikkäästi. Olen miettinyt satulatuolia, joskus kokeillut istua sotkan tuolilla mutta melkoista tuskaa se istuminen oli:) Vaatii varmaankin pidemmän totuttelun. Olen myös melkoinen pätkä joten suurin osa tavallisista työtuoleista painaa reisien takaosaa. Olisin kiitollinen hyvistä tuolivinkeistä!:)

10 Syys 2012, 21:06

Satulatuoli on hyvää vaihtelua normaaliin työtuoliin, itse käytin paljonkin entisessä työpaikassani satulatuolia hartioita ja selkää lepuuttamaan, sillä siinä tuli otettua automaattisesti parempi ryhti.

Ja satulatuoleissa on huimat tasoerot, meillä oli Salli-tuolit käytössä ja nyt haaveilen, josko raaskisi itselleen ostaa edes sen Sotkan kopion pyykkisavottaa helpottamaan... :roll:
Lähetä vastaus