Switch to full style
Niskan retkahdusvammaan ja aivovammaan liittyvät aiheet laidasta laitaan
Lähetä vastaus

Miksi aivovammat lisääntyy ja lisääntyy...?

12 Helmi 2011, 10:11

Tässä yle teemalta tuli ohjelma kanadasta, jossa kerrottiin miten nuoret tuhoaa ittesä. Hirveen suosiossa exstriimi urheilu, lumilautailussa rajojenkoittelu, kaikki maastopyörilyssä, keittilautojen kanssa hyppiminen ym. Sitten lipsahdetaan pahasti ja saadaan paha AIVOVAMMA tosi nuorena. Se oli minusta kauheeta katsottavaa, sen ohjelman aikana tuliko 17 uutta aivovammaa kanadassa... :shock:
Samalaista touhua harrastetaan SUOMESSAKIN, mitä itse katsellut nuorten touhuja, moni tuhoaa ittesä kouluiässä. Miksi pitää hyppiä ja pomppia, esim bensihyppy tuo rankalle whiplash vamman alkuoireet tai vielä pahempaa. Jääkiekossa telotaan nuorella iällä ranka paskaan kuntoon, kun ei osata pelata ilman voimankäyttöä. Sitten annetaan pientenlasten ajaa mopoja ym härveleitä ja niillä kaadutaan ja leikitään ja säretään itseään. Mikä pahinta on TRAMPOLIINI, siinä säretään niska ja saadaan myöhemmin aivovamma, ihmisen rakenne ei kestä pomppimista, etekin kun syöödään tätä nyky ajan p***aa. Ruoka rajusti huonontuna tehomaatalouden ansiosta. Myö syödään enemän korvikkeita, kuin ruokaa ja siitä ei elimistö saa tarpeelisia rakennusaineita, jotta rankakestäisi isku ym rasituksia.

varmasti kolmanes tai enemän nyky nuorista ei koskaan tule maksamaan veroja yhteiskunnalle, koska on särkenä ittesä nuorena siihen kuntoon, ettei pysty palkkatöitä tekemään.

Kiireellä pitäisi tuoda kouluissa valistusta nuorille, mitä on kaularankavamma ja aivovamma :!: Ihmisillä on yleinen piittaamus koko touhuun, mutta kohta meillä ei ole veronmaksajia ja kaikki mömmöjen kourissa kieriskelevät avuttomina.

Varmasti Suomessakin aivovammojen määrä kasvana ja miten paljon ihmisiä on jotka eivät tiedä sairastavan aivovammasta. Hyvävelilääkärikunta koulutettu näistä aiheista kokonaan pois, kieletään toteemasta kaikki niskaan ja päähänkohdistuvat vammat.

28 Huhti 2011, 10:29

Löysin Olli Tenovuon tekemän Aivovamma selvityksen netistä ja tässä se olisi!

http://kotisivukone.fi/files/ollitenovu ... Aivovamman jälkioireiden hoito

28 Huhti 2011, 19:25

Loistavaa tietoa :!: :!: :!:
KIITOS :idea: :!:
Lähetä vastaus