Jatkuva niskakipu

Niskan retkahdusvammaan ja aivovammaan liittyvät aiheet laidasta laitaan

Jatkuva niskakipu

ViestiKirjoittaja kirrppu » 12 Marras 2010, 17:58

Mulla alkaa olla todella epätoivoinen olo näiden kipujeni kanssa. Josko teiltä löytyis vastaavia kokemuksia tai apua tilanteeseen?

Pitänee aloittaa taustatiedoista tämä kertominen..

Siis maaliskuussa -09 kaaduttiin hevosen kanssa ojaan, minä luisuin hevosen alle ja hevonen römähti päälle. Ei kuitenkaan ihan koko painollaan mutta sen verran että mustaksi meni ja kipeää kävi. Siitäs sitten nousin ylös ja kiipesin takaisin hevon selkään. Maastossa kun oltiin niin suunnistettiin samantien kotia. Siinä jo tiesin että kylkiluut ainakin meni muusiksi. No sen enempää ajattelematta (sillähetkellä kipu ei ollut kovinkaan iso) mä lähdin kotiin ja annoin asian olla. En siis mennyt lääkärille vaikka aihetta todellakin olis ollu mennä. Fiksunapa silloin ajattelin vaan että ei ne rikkinäisille kylkiluille mitään tee enkä olettanutkaan että jotain muutakin olis saattanu mennä rikki.

Noh, seuraavat päivät koulussa oli yhtä tuskaa. Varsinkin istuminen. Selässä tuikki jäystävä kipu ja kylkiin sattui niin vietävästi. Pari kyyneltäkin karkas silmistä niiden tuntien aikana ja kädet piti kääriä itteni ympärille että sain jonkunnäköistä "tukea" kun tuntu että ei jaksa enää sekuntiakaan istua.

Meni jonkunaikaa ennenkuin sitten lopulta keksin sinne lääkäriin mennä, siellä totesivat että alimmat kylkiluut muusia ja selkä saanu melko täräyksen. Tarkemmin eivät alkaneet syynäämään, määräsivät vaan särkylääkettä otettavaksi 3xpvä.

Kesällä hakeuduin uudestaan lääkäriin kun selkä oli edelleen kipeä ja lisäksi oli tullut todella ihmeellisiä oireita. Mm. rankaa kiertäessä molemmat jalat puutuivat ja menivät voimattomiksi varpaista napaan asti voimakkaan kivun yhteydessä. Tämä istumis/makuuasennossa, ei seisoessa. Samalla koko kehoon tuli myös todella voimakas voimattomuuden tunne. Tämän kohtauksen jälkeen olo oli kutakuinkin normaali lähestulkoon heti. Näitä tuli päivittäin. Lisäksi oli huimausta, tunnottomuutta toisessa kädessä, voimakasta päänsärkyä ja joitain muitakin oireita. Lääkäri tutki ja diagnisoi välilevynpullistumaksi. Mutta taaskaan selkää ei kuvattu! Jälleen kirjoitettiin 600mg burana 3xpvä ja käyntejä fysioterapeutille.

Ft sanoi että hän ei minuun koske ennenkuin kuvattu joten se siitä sitten, asia ei taaskaan edennyt.

No hakeuduin syksymmällä jälleen lääkäriin kun selkä oli edelleenkin päivittäin häiritsevän kipeä. Jälleen määrättiin lääkettä ilman kummempia tutkimuksia.

Mulla jatkuvana oireena selässä siis oli mm. puutumista/tunnottomuutta, väsymistä, jomotusta, tuikkivaa kipua ja rutinaa. ja kipu säteili aika usein jalkoihin. Istuminen oli vaikeinta.

Noh talvi tuli ja maaliskuussa 2010 ajoin kolarin. Todella onnistuneesti itsensä tuiteriin saanut huumeveikko ajoi taajama-alueella yli 200km/h autoni perään. Melkoinen rysähdys se oli mutta mitään muita vammoja ei tullut kuin pieni niskakipu. Ambulanssilla sairaalaan ja niskat kuvattiin varalta sinä yönä. Ei löytynyt mitään luurikkeitä sieltä.

Huhtikuussa 2010 lensin hevosen selästä pääedellä alas. Pimeni ja sattui ja viisastuneena hakeuduin lääkäriin samana päivänä. Lääkäri diagnisoi aivotärähdyksen.

Tämän lennon jälkeen niskaan nousi yllättäen patti ja niskat tulivat todella kipeiksi. Nikamat oli kosketusarat. Menin jälleen lääkäriin ja tälläkertaa niskasta ja päästä otettiin tietokonekuvat. Ei muutoksia ja kaikki näytti olevan ok. Määrättiin lihaksia rentouttavaa lääkettä ja jälleen buranaa.

Tässävaiheessa mun oli jo ihan turha vetää noita lääkkeitä kun niitä oli määrätty niin tiuhaan tahtiin että eivät tehonneet enää.

No lopputalvi ja kesä meni niskan kohdalta hyvin. Selän kipuihin olin jo niin tottunut että nekään eivät enää menoa juuri hidastaneet kunnes sitten kuukausi sitten kroppa järjesti mulle yllätyksen.

Niskat ja oikea hartia kipeytyivät ihan yllättäen ja samaan syssyyn nousi 39 asteen kuume (mulla todella harvoin kuumetta eikä ikinä ole ollut noin korkea, en tiedä liittyikö se niskoihin vai ei mutta vahva epäilys että taisi liittyä), viikon päästä alkamisesta kipu oli vain koventunut ja lääkäreihin turhautuneena soitin suoraan fysioterapeutille. Kerroin hänelle kaiken tuon ja haettiin lääkäriltä lähete. Hoidot siis alkoi ja vihdoinkin homma alkoi etenemään jotenkin. Voi sitä onnen määrää! Tuolloin oireina siis oli todella voimakas kipu niskan ja hartian taitekohdassa, tuntui kuin sinne olisi laitettu puutikku joka tuikki sitten kipu vähän jokasuuntaan. Lisäksi voimakasta, pyörittävää huimausta, vaikeutta tunnistaa tasoja (maailma näkyi välillä kaksiulotteisena), voimattomuutta/tunnottomuutta oik.kädessä, rangan kiertoliikkeessä se tuttu jalkojen voimattomuus+kipu. Sekä tietysti nuo selän perusongelmat. Asioiden nostaminen sattui hartiaan/selkään ja mun oli jätettävä ratsastaminen kun sekin alkoi sattumaan liikaa.

Kävin FT:llä kerta viikkoon. Ensimmäisellä kerralla FT kertoi tutkimustensa jälkeen mulle että mun keskiselässä on jäykistymä ja siellä on hermot jumissa. 3 ylintä kylkiluuta ei pääse liikkumaan kun lihakset menneet niin umpijumiin. Tästä johtuen siis koko yläselkä täysin jäykkä. Ranka kallistunut oikealle (istuessa olen huomannut istuvani kallelleen oikealle, se helpottaa kipua. Mutta huom vielä sekin että vuosi sitten ranka oli vielä suora, lääkäri sen nimittäin silloin katsoi) ja selkärangasta löytyi useammasta kohdasta fasettilukkoja. Oikean olkapään lihas revennyt, turvonnut ja jumi ja puristaa hermoja sieltä. Siitä johtuen oikea käsi ollut tunnottoman ja voimattoman oloinen. Niskasta ylin nikama tukossa eikä liiku. Selkä, hartia ja niskalihakset jumissa.

3 ekaa kertaa hierottiin ja auottiin paikkoja ja aina FT voivotteli miten olenkaan saanut itteni tähän kuntoon. Lihakset kuulemma todella puisevat, sanoi että niistä tuntee että olleet tosi pitkään tässä jamassa.

Kolmannen hoitokerran jälkeen niska ja hartia olivat tavallistakin kipeämmät ja kun neljäs hoitokerta sitten tuli niin kerroin asiasta FT:lleni.
FT sanoi että otetaampas ne sitten tarkempaan syyniin ja aloitti hommansa. FT hieroi niskoja ja mulla oli melko mielenkiintoisia tuntemuksia. Oik. puolta hierottaessa tuntemus meni selkään asti: alaselkä puutui kun koskettiin tietttyihin kohtiin ja yläselkään tuli kipua kun koskettiin toiseen kohtaan. Lisäksi ko. niskan hierominen oli melko tuskallisen tuntoista. Vas. puolta hierottaessä mulle tuli kamalan kylmä, FT sanoi että johtuu niistä hermopinteistä. Mutta kun kerroin tuon oikeanpuolen reagtiot niin FT lopetti hieromisen ja sanoi että nyt taitaa jumien alta löytyä se varsinainen syy kipuihin.

FT sanoi että epäilyttävästi kuulostais siltä että niskassa on välilevyn pullistuma ja lisäksi nivelsiteitä rikki/revennyt. Kirjoitti lääkärille paperin jossa ehdotti kuvauksia ja käski mennä lääkäriin ennenkuin jatketaan hoitoja. Sanoi kuitenkin että kerta viikkoon pitäis hierottava kuitenkin käydä ettei lihakset pääse takasin siihen kuntoon missä olivat kun sinne menin.

Noh, samalle päivälle sain lääkäriajan. Lääkäri tutki ja pyöritteli ja kyseli. Selkää tutkiessa sanoi että yläselkä tosiaan on jäykistyny ja ranka vino. Ja sitten paras osuus. Sanoi että lähettää mut fysiatrille tutkittavaksi, jonoa 2kk. Ja kirjoitti jälleen lääkkeitä. 3x pvä 600mg buranaa.

Mulla tuli siinä niin epätoivoinen ja väsynyt olotila että pillahdin itkuun kun pääsin lääkäristä ulos. Tuntuu että ne ei ota tätä tilannetta ollenkaan vakavasti.

Ja kaiken lisäksi kivut on pahentuneet nyt viimeisen viikon aikana. Ovat siis jatkuvia ja kipua tuntuu vaikka mitään ei teekään, todella turhauttavaa!

Päätin kuitenkin vielä yrittää uudella lääkärillä, joten maanantaina menen asiaan erikoistuneen lääkärin pakeille..

Mitä teille tulee mieleen tästä? En varmasti muistanut kertoa kaikkea joten tarkentavie kysymyksiä saa esittää. Lähinnä nyt vaan haluan jonnekkin purkaa tätä turhautumista ja hienoa olis jos täältä löytyis vaikka apuakin tähän.
kirrppu
Noviisiniskoittelija
Noviisiniskoittelija
 
Viestit: 2
Liittynyt: 12 Marras 2010, 15:05

ViestiKirjoittaja Orkidea » 13 Marras 2010, 02:05

Tervetuloa mukaan kirrppu! :) Onpas sinullekin sattunut ja tapahtunut, etenkin noita hevostelujuttuja lukiessa tuntui kuin olisin lukenut itse kirjoittamaani tekstiä :wink: Minäkin olen kerran jäänyt ojan pohjan ja hevosen väliin ja toisen kerran jäisen tien ja hepan väliin (polle nousi takajaloilleen ja siitä suoraan selälleen enkä ehtinyt välistä pois, auts!), mutta onnekseni minulla oli molemmilla kerroilla turvaliivi ja turvakypärä, joten säästyin isommilta vammoilta... Toisin kun silloin, kun tämä sama hepo potkaisi minua päähän... :roll: :lol: Jep, eli tutulta kuullostaa.

Olen itsekin sen verran noviisi näiden niskajuttujen suhteen, että kovin paljoa en osaa auttaa, mutta siltähän se kuullostaa, että niskassa/selässä voi olla rikki melkein mitä vaan :( Toivottavasti maanantainen lääkäri ottaa asian tutkittavakseen ja määrää tarvittavat kokeet. Magneettikuvat ja hermoratakokeet voisivat ehkä valaista tilannetta...? Jos siis röntgenkuvat ja tietokonetomografia on jo tehty? Joka tapauksessa kannattaa varmasti olla aika hissukseen noita tutkimuksia odotellessa, ettei ainakaan aiheuta lisäongelmia.

Niin, mainitsen vielä, että minulla epäiltiin juuri välilevyn pullistumaa niskassa hermoratakokeiden perusteella ja lääkäri kielsi kaikki hoidot tutkimusten ajaksi, siitäkin huolimatta, että minulla on myös todella pahat jumitukset niska-hartiaseudulla. En myöskään saanut nostaa/kantaa mitään paria kiloa painavampaa ja siivous, jumpat jne. kiellettiin, etten pahentaisi mahdollista vammaa. No, tutkimuksissa todettiin, että välilevyt ovat kunnossa, joten nyt saan jatkaa hoitoja ja jumpata varovasti, tosin kroppani ei ole asiasta samaa mieltä... :wink: Eli pointtini on, että kannattaa ehkä kysä lääkärinkin mielipidettä asiaan ihan varmuuden vuoksi :)

Minä olen yrittänyt vältellä särkylääkkeiden käyttöä parhaani mukaan (vatsa protestoi) ja yrittänyt lievittää kipua muilla keinoilla. Tehokkain taitaa olla pehmeä niskatuki eli kauluri, joka ohjaa päätä oikeaan asentoon ja kannattelee osan pään painosta ja auttaa samalla niskan ja hartioiden lihaksia rentoutumaan. Toinen ihan ehdoton juttu on riittävä lepo, eli makuulle meno useasti päivän mittaan, jotta niska saa lepoa. Lisäksi FT:n määräämiä niskan syviä lihaksia vahvistavia liikkeitä. Näillä olen pärjännyt melko hyvin, mutta tietysti välillä on pakko turvautua lääkkeisiin.
Orkidea
Erittäin kiivas niskoittelija
Erittäin kiivas niskoittelija
 
Viestit: 515
Liittynyt: 07 Loka 2010, 13:46

Re: Jatkuva niskakipu

ViestiKirjoittaja tahdonvoimaa » 13 Marras 2010, 03:47

Moikka!

Johan on ollut huono tuuri myäs sinulla, kuten monella muullakin tällä palstalla. Tuollaisten iskujen jälkeen olisikin pieni ihme, ettei mitään vikaa kropasta löytyis. ;) Nuo on ollut kovia täräyksiä!

Nuo asennonmuutoksiin liittyvät puutuilut ja asennonhallintaongelmat ovat kyllä ymmärtääkseni tyypillisiä ligamentti- eli nivelsidevammaoireita, tuli se sitten selästä tai niskasta tai molemmista Samoin tuo istumisen vaikeus on tuttua, kuten myös paikasta toiseen oireilut. Koko kroppa on tavallaan yhtä, joten ongelma niskassa voi heijastua vaikka varpaisiin asti ja lantion vammat puolestaan pahentaa toisen pään oiteilua. :( Ja mitä voimattomuuteen tulee, niin milläs sitä pitäis itseään pystyssä, kun tukikudokset on rikki ja lihasparat yrittää tehdä muidenkin kudosten työn ja ovat jatkuvassa spasmissa? voin kyllä allekirjoittaa lähes jokaisen murheesi, ja lohduttaa, että kyllä ne todellisia vakavasti otettavia oireita ovat ja apua kannattaa vaan sitkeästi hakea. Jossei lääkärit pysty auttamaan, opiskelet itse ja hankit muualta tukiverkoston ympärille. Täältä toivottavasti saat taatusti apua, neuvoja ja tsemppiä ja täällä sinut otetaan vakavasti. :D

Kenelle olet maanantaina menossa tutkimuksiin?


kirrppu kirjoitti:Mulla alkaa olla todella epätoivoinen olo näiden kipujeni kanssa. Josko teiltä löytyis vastaavia kokemuksia tai apua tilanteeseen?

Pitänee aloittaa taustatiedoista tämä kertominen..

Siis maaliskuussa -09 kaaduttiin hevosen kanssa ojaan, minä luisuin hevosen alle ja hevonen römähti päälle. Ei kuitenkaan ihan koko painollaan mutta sen verran että mustaksi meni ja kipeää kävi. Siitäs sitten nousin ylös ja kiipesin takaisin hevon selkään. Maastossa kun oltiin niin suunnistettiin samantien kotia. Siinä jo tiesin että kylkiluut ainakin meni muusiksi. No sen enempää ajattelematta (sillähetkellä kipu ei ollut kovinkaan iso) mä lähdin kotiin ja annoin asian olla. En siis mennyt lääkärille vaikka aihetta todellakin olis ollu mennä. Fiksunapa silloin ajattelin vaan että ei ne rikkinäisille kylkiluille mitään tee enkä olettanutkaan että jotain muutakin olis saattanu mennä rikki.

Noh, seuraavat päivät koulussa oli yhtä tuskaa. Varsinkin istuminen. Selässä tuikki jäystävä kipu ja kylkiin sattui niin vietävästi. Pari kyyneltäkin karkas silmistä niiden tuntien aikana ja kädet piti kääriä itteni ympärille että sain jonkunnäköistä "tukea" kun tuntu että ei jaksa enää sekuntiakaan istua.

Meni jonkunaikaa ennenkuin sitten lopulta keksin sinne lääkäriin mennä, siellä totesivat että alimmat kylkiluut muusia ja selkä saanu melko täräyksen. Tarkemmin eivät alkaneet syynäämään, määräsivät vaan särkylääkettä otettavaksi 3xpvä.

Kesällä hakeuduin uudestaan lääkäriin kun selkä oli edelleen kipeä ja lisäksi oli tullut todella ihmeellisiä oireita. Mm. rankaa kiertäessä molemmat jalat puutuivat ja menivät voimattomiksi varpaista napaan asti voimakkaan kivun yhteydessä. Tämä istumis/makuuasennossa, ei seisoessa. Samalla koko kehoon tuli myös todella voimakas voimattomuuden tunne. Tämän kohtauksen jälkeen olo oli kutakuinkin normaali lähestulkoon heti. Näitä tuli päivittäin. Lisäksi oli huimausta, tunnottomuutta toisessa kädessä, voimakasta päänsärkyä ja joitain muitakin oireita. Lääkäri tutki ja diagnisoi välilevynpullistumaksi. Mutta taaskaan selkää ei kuvattu! Jälleen kirjoitettiin 600mg burana 3xpvä ja käyntejä fysioterapeutille.

Ft sanoi että hän ei minuun koske ennenkuin kuvattu joten se siitä sitten, asia ei taaskaan edennyt.

No hakeuduin syksymmällä jälleen lääkäriin kun selkä oli edelleenkin päivittäin häiritsevän kipeä. Jälleen määrättiin lääkettä ilman kummempia tutkimuksia.

Mulla jatkuvana oireena selässä siis oli mm. puutumista/tunnottomuutta, väsymistä, jomotusta, tuikkivaa kipua ja rutinaa. ja kipu säteili aika usein jalkoihin. Istuminen oli vaikeinta.

Noh talvi tuli ja maaliskuussa 2010 ajoin kolarin. Todella onnistuneesti itsensä tuiteriin saanut huumeveikko ajoi taajama-alueella yli 200km/h autoni perään. Melkoinen rysähdys se oli mutta mitään muita vammoja ei tullut kuin pieni niskakipu. Ambulanssilla sairaalaan ja niskat kuvattiin varalta sinä yönä. Ei löytynyt mitään luurikkeitä sieltä.

Huhtikuussa 2010 lensin hevosen selästä pääedellä alas. Pimeni ja sattui ja viisastuneena hakeuduin lääkäriin samana päivänä. Lääkäri diagnisoi aivotärähdyksen.

Tämän lennon jälkeen niskaan nousi yllättäen patti ja niskat tulivat todella kipeiksi. Nikamat oli kosketusarat. Menin jälleen lääkäriin ja tälläkertaa niskasta ja päästä otettiin tietokonekuvat. Ei muutoksia ja kaikki näytti olevan ok. Määrättiin lihaksia rentouttavaa lääkettä ja jälleen buranaa.

Tässävaiheessa mun oli jo ihan turha vetää noita lääkkeitä kun niitä oli määrätty niin tiuhaan tahtiin että eivät tehonneet enää.

No lopputalvi ja kesä meni niskan kohdalta hyvin. Selän kipuihin olin jo niin tottunut että nekään eivät enää menoa juuri hidastaneet kunnes sitten kuukausi sitten kroppa järjesti mulle yllätyksen.

Niskat ja oikea hartia kipeytyivät ihan yllättäen ja samaan syssyyn nousi 39 asteen kuume (mulla todella harvoin kuumetta eikä ikinä ole ollut noin korkea, en tiedä liittyikö se niskoihin vai ei mutta vahva epäilys että taisi liittyä), viikon päästä alkamisesta kipu oli vain koventunut ja lääkäreihin turhautuneena soitin suoraan fysioterapeutille. Kerroin hänelle kaiken tuon ja haettiin lääkäriltä lähete. Hoidot siis alkoi ja vihdoinkin homma alkoi etenemään jotenkin. Voi sitä onnen määrää! Tuolloin oireina siis oli todella voimakas kipu niskan ja hartian taitekohdassa, tuntui kuin sinne olisi laitettu puutikku joka tuikki sitten kipu vähän jokasuuntaan. Lisäksi voimakasta, pyörittävää huimausta, vaikeutta tunnistaa tasoja (maailma näkyi välillä kaksiulotteisena), voimattomuutta/tunnottomuutta oik.kädessä, rangan kiertoliikkeessä se tuttu jalkojen voimattomuus+kipu. Sekä tietysti nuo selän perusongelmat. Asioiden nostaminen sattui hartiaan/selkään ja mun oli jätettävä ratsastaminen kun sekin alkoi sattumaan liikaa.

Kävin FT:llä kerta viikkoon. Ensimmäisellä kerralla FT kertoi tutkimustensa jälkeen mulle että mun keskiselässä on jäykistymä ja siellä on hermot jumissa. 3 ylintä kylkiluuta ei pääse liikkumaan kun lihakset menneet niin umpijumiin. Tästä johtuen siis koko yläselkä täysin jäykkä. Ranka kallistunut oikealle (istuessa olen huomannut istuvani kallelleen oikealle, se helpottaa kipua. Mutta huom vielä sekin että vuosi sitten ranka oli vielä suora, lääkäri sen nimittäin silloin katsoi) ja selkärangasta löytyi useammasta kohdasta fasettilukkoja. Oikean olkapään lihas revennyt, turvonnut ja jumi ja puristaa hermoja sieltä. Siitä johtuen oikea käsi ollut tunnottoman ja voimattoman oloinen. Niskasta ylin nikama tukossa eikä liiku. Selkä, hartia ja niskalihakset jumissa.

3 ekaa kertaa hierottiin ja auottiin paikkoja ja aina FT voivotteli miten olenkaan saanut itteni tähän kuntoon. Lihakset kuulemma todella puisevat, sanoi että niistä tuntee että olleet tosi pitkään tässä jamassa.

Kolmannen hoitokerran jälkeen niska ja hartia olivat tavallistakin kipeämmät ja kun neljäs hoitokerta sitten tuli niin kerroin asiasta FT:lleni.
FT sanoi että otetaampas ne sitten tarkempaan syyniin ja aloitti hommansa. FT hieroi niskoja ja mulla oli melko mielenkiintoisia tuntemuksia. Oik. puolta hierottaessa tuntemus meni selkään asti: alaselkä puutui kun koskettiin tietttyihin kohtiin ja yläselkään tuli kipua kun koskettiin toiseen kohtaan. Lisäksi ko. niskan hierominen oli melko tuskallisen tuntoista. Vas. puolta hierottaessä mulle tuli kamalan kylmä, FT sanoi että johtuu niistä hermopinteistä. Mutta kun kerroin tuon oikeanpuolen reagtiot niin FT lopetti hieromisen ja sanoi että nyt taitaa jumien alta löytyä se varsinainen syy kipuihin.

FT sanoi että epäilyttävästi kuulostais siltä että niskassa on välilevyn pullistuma ja lisäksi nivelsiteitä rikki/revennyt. Kirjoitti lääkärille paperin jossa ehdotti kuvauksia ja käski mennä lääkäriin ennenkuin jatketaan hoitoja. Sanoi kuitenkin että kerta viikkoon pitäis hierottava kuitenkin käydä ettei lihakset pääse takasin siihen kuntoon missä olivat kun sinne menin.

Noh, samalle päivälle sain lääkäriajan. Lääkäri tutki ja pyöritteli ja kyseli. Selkää tutkiessa sanoi että yläselkä tosiaan on jäykistyny ja ranka vino. Ja sitten paras osuus. Sanoi että lähettää mut fysiatrille tutkittavaksi, jonoa 2kk. Ja kirjoitti jälleen lääkkeitä. 3x pvä 600mg buranaa.

Mulla tuli siinä niin epätoivoinen ja väsynyt olotila että pillahdin itkuun kun pääsin lääkäristä ulos. Tuntuu että ne ei ota tätä tilannetta ollenkaan vakavasti.

Ja kaiken lisäksi kivut on pahentuneet nyt viimeisen viikon aikana. Ovat siis jatkuvia ja kipua tuntuu vaikka mitään ei teekään, todella turhauttavaa!

Päätin kuitenkin vielä yrittää uudella lääkärillä, joten maanantaina menen asiaan erikoistuneen lääkärin pakeille..

Mitä teille tulee mieleen tästä? En varmasti muistanut kertoa kaikkea joten tarkentavie kysymyksiä saa esittää. Lähinnä nyt vaan haluan jonnekkin purkaa tätä turhautumista ja hienoa olis jos täältä löytyis vaikka apuakin tähän.
Herkistyneellä hermostolla ja niskan retkahdusvammalla höystettynä jokainen päivä on yhtä juhlaa ja ihmettelyä! Ihmettelen sitä täällä nykyään: http://onnipotkas.wordpress.com
tahdonvoimaa
Erittäin kiivas niskoittelija
Erittäin kiivas niskoittelija
 
Viestit: 1398
Liittynyt: 15 Elo 2008, 18:58
Paikkakunta: Tampere

ViestiKirjoittaja kirrppu » 15 Marras 2010, 14:22

Kiitoksia vastauksista! :)

Koneella palo käämit viikonloppuna mutta nyt ollaan keskusteltu asiasta ja suostuu taas menemään nettiin, nyt siis vasta pääsin vastauksiakin lukemaan..

Tuomisen Juholla olen tänään menossa, tuossa iltapäivällä on aika ja odottelen kyllä mielenkiinnolla, mitä lääkärisetä mulle siellä sanoo.

Nyt viikonlopun aikana vielä pahentuneet nuo oireet ja tullut joitain oireita lisää. mm. rankaa liikuttaessa oik. lapaluun alle tulee kipua, samoin kun sinne tulee kipua kun päätä laskee eteenalas. Oikealle puolelle on tullut ns. sydänkohtauksia. Siis tullut voimakasta kipua rintakehään ja säteilee vähän jokasuuntaan. Päätä oikealle kallistaessa oikeanpuolen kylkiluihin tulee kipua. kumartuessa alaselkään sattyy. Ja peruskivutkin nousseet aiempaa suuremmiksi. Ja tähän asti selkää on kuitenkin voinut liikutella ja pyöritellä ilman suurempia kipuja mutta nyt tuntuu että se on jäykistynyt todella nopeasti ja liikuttelu ei tunnu ollenkaan hyvältä. Lihakset tuntuu tosi kuumilta vaikka sitten sormikosketuksella eivät ole sen kuumemmat kuin normaalistikkaan.Eli todella tervetullut tuo lääkäri tähän väliin.. :?

// Nyt on lääkärillä käyty, magneettikuviin se lähetti ja torstaina otetaan kuvat. sitten selviää taas lisää.
kirrppu
Noviisiniskoittelija
Noviisiniskoittelija
 
Viestit: 2
Liittynyt: 12 Marras 2010, 15:05


Paluu Yleinen keskustelu - (Whiplash ja aivovamma)

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa