tapaturmat ja oireet

Niskan retkahdusvammaan ja aivovammaan liittyvät aiheet laidasta laitaan

tapaturmat ja oireet

ViestiKirjoittaja mv79 » 27 Maalis 2010, 16:25

Olen kirjoitellut sinne tänne mitä sattuu joten ajattelin kirjoittaa tähän yhteen viestiin kaikki tärkeimät asiat .en ehkä jaksa kirjoittaa tähän kaikkea
joten jatkan myöhemmin lisää.

Turmat: lapsena 4 aivotärhähdstä 1 paha.
N.12v nokkakolari sairaalaan aivotärähdyksen takia
Suunilleen samaan aikaan mopolla täydestä vauhdista tangon yli kaaressa päälleen taittaen niskan pahasti ,en mennyt sairaalaan
15v koulussa piti seistä käsillään ja koska olin painava tipuin päälleen josta tuli pullistuma rintarankaan ,en pystynyt hengittää heti kaatumisen jälkeen.
Pala kurkussa sitä asti,silmissä rakeita/lumisadetta.
sain ralliauton jolla ajoin paljon .
veneestä pä edellä pohjaan.
20v lievä nokkakolari.
Viime kesänä hunolla mönkijällä jossa oli tosi kova jousitus ,hakasi tosi pahasti käsille niskaan.
unohtui, toissa talvella likastuin ja kaavuin selälleen kyynärpään varaan .
kirjoitan myöhemmin lisää
mv79
Vakkariniskoittelija
Vakkariniskoittelija
 
Viestit: 84
Liittynyt: 12 Marras 2009, 16:26
Paikkakunta: lpr

oireet.

ViestiKirjoittaja mv79 » 27 Maalis 2010, 17:09

Kirjoitna tähän oireita joita oon ollut tai on tällä hetkellä.osa oireita ei varmaaa liity mitenkään tapaturmiin mutta kirjoitan kuitenkin N.15v. asti niska jumissa,näköhäiriöitä jotka parin vuoden sisällä pahentunut pahimmillaan melkein sokea. eniten vaivannut aina aamulla
N.12-15v asti välillä outoja sekavuus kohtauksia kukaan ei ole löytänyt syytä.
En muista mistä asti mutta monta vuotta sydämmen tykytystä hikoilua hermostuneisuutta,stressi tila jota luultiin traumaperäiseksi mutta ei ole löytynyt mitään .
-sydämmen tykytys ollut varsinkiin nukkumaan mennessä käytin monta vuotta nukahtamis lääkkeitä sen takia.
en jaksa nyt kirjoittaa enempää käyn vähän lepäämässä.kaikkein tärkeimmät jutut kirjoitan vähän myöhemmin.
mv79
Vakkariniskoittelija
Vakkariniskoittelija
 
Viestit: 84
Liittynyt: 12 Marras 2009, 16:26
Paikkakunta: lpr

jatkuu

ViestiKirjoittaja mv79 » 27 Maalis 2010, 19:17

vasen puoli kaulasta on ollut jumisa monta vuotta.Korvat soi humisee paukkuu leuka paukkuu . toissa kesänä tuli paniikkihäiriö joka jotui siitä selittämöttömätä stressitilasta.lääkkeinä mulla on propral sydämen tykytyksiin, jännityksiin lyrica ahdistukseen, rauhoittavia seroquel nukkumiseen.
unilääke ja masenuslääke joita en enää kkäytä.viime kesällä ajoin mönkkärillä pää märkänä ja kaula paljaana oten kaulan sivueosan lihakset meni vähäkerrasaan enemmän ja enemmän jumiin ja uniongelmat alkoi .pahimmillaan aamulla oli ihan helvetillinen olo,minä kyllä nukuin kun oli niin vahvat lääkkeet mutta aamulla iha märkä hikoilusta sydän hakkasi mikä rauhoittui kun nousin ylös ,heikotti pahoinvontia tosi väsynyt hermot IHAN loppu paniikkia.sekavuutta pänsärkyä ihan ku olisi ollut kidutettava koko yö kunnousi ylös ja vaikka kuinka paljon väsytti en pysstynyt enää nukkua kun kävin kyljelleen tuli päähän huono olo pään särkyä semmonen stressaantunut olo paniikkia hikoilua. jäseniä palelti ym illala vasta oli parempi olo.
ajattelin että aivot ei saa tarpeeksi happea mikä aiheutti stressitilan elimistössä.jonkillainen voimakas stressitila se oli kuitenkin ja se jatku monta kuukautta.paniikki paheni ja hermot heikkeni koko ajan ja oli sydän vaivoja koska se oli niin kovilla.sekavuutta oli myös päivällä ja oli henkisesti ja fyysisesti IHAN paskana olisin halunut tehdä itsarin mutta en uskaltanut .viimeisilllä vomila rupesin kevyillä painoilla kaulalihaksia jumppaamaan ja olo rupesi paranemaan mutta sitten rupesin tekee vähän rajumpia liikkeitä ja venytyksiä ja rupes tulee kiritystä päässä välillä on hönttö olo ihan ku olisi pilvessä ,huimausta. jos menen kyljelleen rupee päätä särkee näköhäiriöitä sydämmen tykytystä ja sekava olo tosi vaikea saada unta illalla mutta olen huomannut että mahallaan on rauhallsiempi olo ja helpompi sada unta.
vaikka pahin aamu olo on helpottanut vieläkin on aamulla vaikea olo mm.pahoinvintia heikotusta pahaa päänsärkyä. sydmmen tykytystä ja semmone säikky olo.
vosiko olla jotain autonomisen hermoston oireita
Joku kirjoitti semmosesta juokse ja pakene olosta jotain semmosta mulla myös . vaikea olla koneen ääressä pitäisi olla pystyssä koko ajan mutta en jaksa rahat on loppu ja kaikki ajattelelee että kuvittelen kaikki.minusta ei ole löytynyt mitään skitsofreniaan viittaavaa vaikka on tutkittu monta kertaa. tähän on pakko tulla joku ratkaisu onko fysiatri oikea lääkäri vai kenen alaa tämä olisi.
mv79
Vakkariniskoittelija
Vakkariniskoittelija
 
Viestit: 84
Liittynyt: 12 Marras 2009, 16:26
Paikkakunta: lpr

unohtu

ViestiKirjoittaja mv79 » 27 Maalis 2010, 20:04

on pistävää ja vihlovaa kipua kallonpohjassa viimesissä nikamissa uskon että sieltä löytyy ratkaisu
mv79
Vakkariniskoittelija
Vakkariniskoittelija
 
Viestit: 84
Liittynyt: 12 Marras 2009, 16:26
Paikkakunta: lpr

ViestiKirjoittaja tahdonvoimaa » 27 Maalis 2010, 22:18

Tiedätkö MV sinua on hiukkasen vaikea nyt auttaa eteenpäin, koska et ole kirjoitellut tänne niitä diagnooseja, joita olet saanut. Jos kirjoittaisit Penttisen diagnoosin tänne, niin sitä vasten pystyisi ehkä sanomaankin jotain. Tai entäs se neurologi, jolle Penttinen sinut ohjasi sen nikamavaltimoasian kanssa? Millos sinne olit menossa? Mä olen aikas neuvoton ainakin tällä hetkellä lisäohjeiden kanssa, koska en tiedä, mitä nuo sinut tutkineet ihmiset ovat jatkosta sanoneet.

Tämä on vain arvailua, mutta mulla on vähän sellainen kutina, että fysiatri ei ehkä uskaltanut suositella mitään hoitoa, ennen kuin neurologi on tarkistanut sen nikamavaltio-oireen vakavuuden. Ja sen jälkeen kun nikamavaltimoasia on selvitetty, eikä se vaadi toimenpiteitä, todennäköisesti ohjaavat sinut fysioterapiaan.

Mutta toisaalta, oireistossasi on paljon ns. neuropsykologia oireita, jotka kyllä omalta osaltaan kuuluisi retkahdusvamman ja mahdollisen aivovamman päälle ymmärtävän neurologin ymmärtää, ja jotka sitten vaativat taas muuta kuntoutusta kuin fysioterapiaa. Esim. neuropsykologista apua.

Oletko muuten poissa työelämästä työkyvyttömyyden vuoksi tällä hetkellä? Estääkö oireistosi työskentelyn siis?

Mutta niin kauan, kun sinulla ei ole kunnollista diagnoosia, kuntoutustakin on todella hankala saada eteenpäin itsenäisesti. Joudun pomppimaan lääkäriltä toiselle ja fysioterapeutilta toiselle oman mielesi mukaan, koska laajempi hoitosuunnitelma puuttuu. Kuitenkin oireet ovat jo sitä luokkaa, että ne vaikeuttavat koko elämääsi ja olisi todella tärkeää nyt löytää sellainen kokonaisvaltaisen ja pitkäkestoisen kuntoutuksen hallitseva taho. Muuten juokset oireinesi ympyrää vielä viidenkin vuoden päästä, ja sitähän me emme halua. Eikö? :)

Ensisijaisen tärkeää olisi erottaa myös mahdollinen pääperäinen oireisto niskasta ja tämän kyllä osaava neurologi pystyy tekemään. Voisitko mahdollissesti ottaa jonkun tukihenkilön mukaan kun menet sinne neurologille, ja joka voisi tukea tätä ajatusta mahdollisesti päävammasta?

Onko päätäsi muuten ikinä kuvattu magneettitutkimuksella? Tai onko sinulle tehty koskaan neuropsykologisia testejä?
Herkistyneellä hermostolla ja niskan retkahdusvammalla höystettynä jokainen päivä on yhtä juhlaa ja ihmettelyä! Ihmettelen sitä täällä nykyään: http://onnipotkas.wordpress.com
tahdonvoimaa
Erittäin kiivas niskoittelija
Erittäin kiivas niskoittelija
 
Viestit: 1398
Liittynyt: 15 Elo 2008, 18:58
Paikkakunta: Tampere

yksi unohtu

ViestiKirjoittaja mv79 » 27 Maalis 2010, 23:35

minula on välillä r-vika vaikka minulla ei ole ollut koskaanpuhevikaa onko minulla syytä olla huolisaan
mv79
Vakkariniskoittelija
Vakkariniskoittelija
 
Viestit: 84
Liittynyt: 12 Marras 2009, 16:26
Paikkakunta: lpr

ViestiKirjoittaja tahdonvoimaa » 27 Maalis 2010, 23:47

Puheentuoton vaikeudet voivat myös johtua mahdollisesta aivovammasta. Siis tuntuu siltä, ettei jaksa puhua, ei saa selkeästi sanoja muodostettua tai tuntuu siltä, ettei saa päässä pyöriviä ajatuksia puettua sanoiksi ymmärrettävästi.

Tässä on aika kattava esitys kaikesta, mitä niskavamma/päävamma saattaa aiheuttaa. Kirjoittajana on neurologi Olli Tenovuo. Listalta löytyy melkein kaikki mainitsemasi oireet. Kohta aivovamman jälkioireet kannattaa vilkaista tarkempaan.
http://www.ollitenovuo.com/75

Veikkaisin, että suurin osa oireistasi selittyy kombinaatiolla niskavamma ja mahdollinen päävamma. Olisihan se pienoinen ihme, jossei noiden tapaturmien jälkeen olisi mitään oireita. Nyt vaan pitäisi keksiä, miten saada niistä jotain kättä pidempää paperille ja apua tuon kuntoutuksen kanssa.
Herkistyneellä hermostolla ja niskan retkahdusvammalla höystettynä jokainen päivä on yhtä juhlaa ja ihmettelyä! Ihmettelen sitä täällä nykyään: http://onnipotkas.wordpress.com
tahdonvoimaa
Erittäin kiivas niskoittelija
Erittäin kiivas niskoittelija
 
Viestit: 1398
Liittynyt: 15 Elo 2008, 18:58
Paikkakunta: Tampere

ViestiKirjoittaja DirtyDeeds » 28 Maalis 2010, 02:41

TV puhuu ihan asiaa, mv! Uskoisin, että noista TV:n neuvoista sun kannattaa pitää kiinni. Lisäksi voisit hakea sinne kuntoutustutkimukseen, niin se tulee sitten joskus.

Kovaa kyytiä sun niska, pää ja rintaranka ovat saaneet, joten ei ole ihmekään että oireilevat.
Kovia kipuja alkaen 8/1999, niskaan tehty 1999 anteriorinen dekompressioleikkaus, väli C7-Th1 luudutettu yhteen, selässä madaltumia, instabiliteettia, protruusioita, kipuja
Blogi: http://dd-speaks-his-mind.blogspot.com/
DirtyDeeds
Foorumin ylläpitäjä
Foorumin ylläpitäjä
 
Viestit: 1614
Liittynyt: 27 Loka 2008, 23:22
Paikkakunta: Oopu

sitten on vielä

ViestiKirjoittaja mv79 » 28 Maalis 2010, 22:02

vissiin keskushermostoa lamaavista lääkkeistä johtuen mm.nielemis refleksi ei aina toimi ja joskus oon herännyt kun en ole hengittänyt siis ei uniapnea tyyppinen hengityskatkos vaan en ole vaan vetänyt henkeä.
näitten yö ongelmien takia olen niin heikossa kunnossa että en tiedä kauanko kestän.
neurologilla kävin ja laitto mut olikohan se johonkin neuropolille kokonaisvaltaiseen tutkimukseen on vaan jonoa .
sain semmosen kuvan että hänen mielestä ei ollut kyllä mitään syytä jatkotutkimuksiin.
kysyin että jos sais lähetteen ortoniin mutta sanoi että ei missään tapauksessa.
nuo aivovamma linkin useat oireet sopis kyllä muhun.ihmetyttää vaan tuo olo mikä on aamulla ja joskus kun on yrittänyt nukkua,ihan kun olisi kokenut jotain oikein järkyttävää/pelottavaa/stressaavaa ja se reaktio on tosi voimakas.
on miuta kyllä kiusattu koulussa ja isä suhde oli ongelmallinen mutta en usko että tää on psyykkistä se yöllinen reaktio on niin voimakas.jostain syystä aivot saa väärän viestin.
mv79
Vakkariniskoittelija
Vakkariniskoittelija
 
Viestit: 84
Liittynyt: 12 Marras 2009, 16:26
Paikkakunta: lpr

voiskos olla

ViestiKirjoittaja mv79 » 28 Maalis 2010, 22:45

sympaattinen hermosto ylikieroksilla jostain syystä,onko kellään mitään tietoa siitä.
mv79
Vakkariniskoittelija
Vakkariniskoittelija
 
Viestit: 84
Liittynyt: 12 Marras 2009, 16:26
Paikkakunta: lpr

ViestiKirjoittaja fedja » 28 Maalis 2010, 22:57

Tuo sympaattisen hermoston aktivoituminen voi johtua esimerkiksi siitä, että pään asento yöllä aktivoi sitä.

Jos mv laittasit Penttisen lausuntoa tänne, niin voitais auttaa sinua hiukan paremmin, kun sen perusteella tiedettäisiin onko noista oireista osa neuraalikudoksesta tulevia vai ovatko enemmän jotakin verisuoni- tai aivovammaperäisiä.

Sekinhän on mahdollista, että aivovammaoireet, retkahdusvamma ja joku henkinen trauma ovat nyt sinulla päällä yhtä aikaa. Onko sinun isä yrittänyt joskus tehdä sinulle jotain pahaa ihan fyysisesti, hakata tai kuristaa, kun olet ollut nukkumassa tai jotain? Onko sinulla aavistusta mistä tuo juokse tai pakene olo vois tulla? Onko joskus vaikka ihan pienenä ollut sellainen tilanne ollut, että on pitänyt juosta ja paeta, tai olisi pitänyt.

Tsemppiä!
Master of Kiristys and Jumitus
fedja
Foorumin ylläpitäjä
Foorumin ylläpitäjä
 
Viestit: 1735
Liittynyt: 28 Kesä 2008, 17:18

Re: sitten on vielä

ViestiKirjoittaja tahdonvoimaa » 28 Maalis 2010, 23:26

mv79 kirjoitti:vissiin keskushermostoa lamaavista lääkkeistä johtuen mm.nielemis refleksi ei aina toimi ja joskus oon herännyt kun en ole hengittänyt siis ei uniapnea tyyppinen hengityskatkos vaan en ole vaan vetänyt henkeä.
näitten yö ongelmien takia olen niin heikossa kunnossa että en tiedä kauanko kestän.


Kyllä sä kestät. Nyt ollaan jo niin lähellä sitä, että pääset asiassa eteenpäin, että nyt ei luovuteta, eihän? Suomalaisella sisulla taistelaan niin kauan, kunnes pääset neurolle kokonaisvaltaiseen tutkimukseen, saat diagnoosin ja pääset kuntoutukseen. Ja jossei muuta, niin sitten täytyy hakea apua paremmin retkahdusvamman ja aivovamman tuntevalta neurologilta. Niitä on, mutta taitavat olla Helsingissä.

Mutta ei höntyillä vielä. Saitko arviota neuropolille pääsystä? Keväällä? Kesällä? Syksyllä?

[i]Mikä on MV pahinta, mitä voisi tapahtua, kun sanot ettet enää kestä tilannetta? Pelkäätkö että .homma muuttuu psyykkiseksi? Vai ettet kestä enää kipua ja ahdistusta ja haluat niistä eroon keinolla millä tahansa?


No mitä ikinä mietitkään, älä anna periksi. Mietippä kuinka "lyhyt" aika on kulunut siitä, kun löysit tänne palstalle ja ollaan saatu hyvin asiat johonkin selkeyteen. Olet jo päässyt fysiatrille, neurolle ja nyt sinne kokonaisvaltaisempaan tutkimukseen menossa. Tässä vaiheessa ei ei lyödä hanskoja tiskiin, kun vasta ollaan alkuun päästy.

Sä olen nuori ihminen ja haluat vielä taatusti päästä elämän syrjään kiinni terveempänä. Etkös haluakin? Vaikka siihen on nyt aikamoinen matka, niin asiat _on_ menossa parempaan. Toivoa ja uskoa ei nyt passaa menettää, vaikka välillä tuntuu että luhistuu kaikkien huolien alla. Ja välillä saakin luhistua, se on normaalia. Kukapa ei väsyisi tuollaisen oirenipun alla? Mutta sit taas nostetaan sotakirveet ja taistellaan. Mutta periksi me ei anneta.

Uskon että tuo nukkuminen auttaisi paljon. Kuten Fedja tuossa kyselikin, niin osaatko itse yhtään kuvitella, mikä tuossa nukkumisessa ahdistaa eniten? Pelkäätkö että kuolet oireisiin yön aikana? Onko sinulle tehty fyysistä pahaa nukkumaan mennessä pienempänä? Oletko nähnyt painajaisia paljon lapsena?

Onko sinulle yhtään ihmistä, jolle voisit uskoutua tilanteestasi? Siis äitisi lisäksi? Sekin olis todella tärkeää. Ja ollaanhan me täällä palstalla aina.

Voimia!!! :)
Herkistyneellä hermostolla ja niskan retkahdusvammalla höystettynä jokainen päivä on yhtä juhlaa ja ihmettelyä! Ihmettelen sitä täällä nykyään: http://onnipotkas.wordpress.com
tahdonvoimaa
Erittäin kiivas niskoittelija
Erittäin kiivas niskoittelija
 
Viestit: 1398
Liittynyt: 15 Elo 2008, 18:58
Paikkakunta: Tampere

talosta löyty hometta

ViestiKirjoittaja mv79 » 01 Huhti 2010, 17:03

NO nyt saatto ainakin osalle oireista löytyä selitys tehtiin minun vaatimuksesta hometesti taloon kun kun saunassa on lattia halki ja aistin tosi helposti homeen.tulos:Myrkyllisyysanalyysin tulos
Näytteen toksisuus EC50-testissä (3 vrk) osui välille 12,5 6,25 μg/ml. Tulosten mukaan sisäilma on tai on ollut selvästi solumyrkyllistä. Vakaviakin terveysoireita aiheuttavan altistumisen mahdollisuutta ei voida sulkea pois oleskeltaessa näissä tiloissa pitkäaikaisesti

http://keskustelu.suomi24.fi/node/2109068

http://www.inspectorsec.fi/site.php?page=sivu-terveys
mv79
Vakkariniskoittelija
Vakkariniskoittelija
 
Viestit: 84
Liittynyt: 12 Marras 2009, 16:26
Paikkakunta: lpr

penttinen

ViestiKirjoittaja mv79 » 01 Huhti 2010, 17:13

tahdonvoimaa kirjoitti:Tiedätkö MV sinua on hiukkasen vaikea nyt auttaa eteenpäin, koska et ole kirjoitellut tänne niitä diagnooseja, joita olet saanut. Jos kirjoittaisit Penttisen diagnoosin tänne, niin sitä vasten pystyisi ehkä sanomaankin jotain. Tai entäs se neurologi, jolle Penttinen sinut ohjasi sen nikamavaltimoasian kanssa? Millos sinne olit menossa? Mä olen aikas neuvoton ainakin tällä hetkellä lisäohjeiden kanssa, koska en tiedä, mitä nuo sinut tutkineet ihmiset ovat jatkosta sanoneet.

Tämä on vain arvailua, mutta mulla on vähän sellainen kutina, että fysiatri ei ehkä uskaltanut suositella mitään hoitoa, ennen kuin neurologi on tarkistanut sen nikamavaltio-oireen vakavuuden. Ja sen jälkeen kun nikamavaltimoasia on selvitetty, eikä se vaadi toimenpiteitä, todennäköisesti ohjaavat sinut fysioterapiaan.

Mutta toisaalta, oireistossasi on paljon ns. neuropsykologia oireita, jotka kyllä omalta osaltaan kuuluisi retkahdusvamman ja mahdollisen aivovamman päälle ymmärtävän neurologin ymmärtää, ja jotka sitten vaativat taas muuta kuntoutusta kuin fysioterapiaa. Esim. neuropsykologista apua.

Oletko muuten poissa työelämästä työkyvyttömyyden vuoksi tällä hetkellä? Estääkö oireistosi työskentelyn siis?

Mutta niin kauan, kun sinulla ei ole kunnollista diagnoosia, kuntoutustakin on todella hankala saada eteenpäin itsenäisesti. Joudun pomppimaan lääkäriltä toiselle ja fysioterapeutilta toiselle oman mielesi mukaan, koska laajempi hoitosuunnitelma puuttuu. Kuitenkin oireet ovat jo sitä luokkaa, että ne vaikeuttavat koko elämääsi ja olisi todella tärkeää nyt löytää sellainen kokonaisvaltaisen ja pitkäkestoisen kuntoutuksen hallitseva taho. Muuten juokset oireinesi ympyrää vielä viidenkin vuoden päästä, ja sitähän me emme halua. Eikö? :)

Ensisijaisen tärkeää olisi erottaa myös mahdollinen pääperäinen oireisto niskasta ja tämän kyllä osaava neurologi pystyy tekemään. Voisitko mahdollissesti ottaa jonkun tukihenkilön mukaan kun menet sinne neurologille, ja joka voisi tukea tätä ajatusta mahdollisesti päävammasta?

Onko päätäsi muuten ikinä kuvattu magneettitutkimuksella? Tai onko sinulle tehty koskaan neuropsykologisia testejä?


suurin osa ajasta meni kirjoittamiseen sitte se paino kallonpohjasta ja kysy onko kipeä,käänti päätä ja sano että yliliikkuva ja sitten se paino kaulan sivuista ja kun sanoin että sähköttää olkapäähän mainitsi vain että ei ole normaalia (en muistanut mainita että käytän rauhoittavia paljo) ja anto läheteet kuvauksiin en ole mennyt takas sen jälkeen.oli niin kiire et muistanut mainita läheskään kaikkea.
ensi viikolla on toisella fysiatrilla aika jos se ei mitään löydä niin pitää antaa periksi
.
mv79
Vakkariniskoittelija
Vakkariniskoittelija
 
Viestit: 84
Liittynyt: 12 Marras 2009, 16:26
Paikkakunta: lpr

Re: penttinen

ViestiKirjoittaja DirtyDeeds » 01 Huhti 2010, 18:59

mv79 kirjoitti:ensi viikolla on toisella fysiatrilla aika jos se ei mitään löydä niin pitää antaa periksi.

Väärin. Nyt vastahan sulle alkaa selityksiä löytyä ongelmillesi, ei nyt ole syytä antaa periksi. Koita jaksaa, mv, ehkä se pian alkaa paistaa aurinko risukasaankin! :D

Ja siitä Penttisestä. Se antoi sulle kuitenkin paperilla sen lausuntonsa mukaan. Voisitko siitä kirjoittaa tänne, minkälaisia diagnooseja se on siihen paperiin kirjoittanut?

Ja noista homeista. Se voi varmasti aiheuttaa osan sun oireistasi. Muistan kun mulla oli makuuhuoneessa pakastin, joka oli päässyt homehtumaan. Jo huoneeseen mennessä huomasin, että silmät eivät tykänneet huoneen ilmasta ollenkaan, vaan silmät ärsyyntyivät välittömästi. Samoin sen huomasi, että hengitysilma oli ihan erilaista kuin muualla asunnossa. Parisen kk taisin siinä huoneessa nukkua ja ihmettelin, miksi silmät on jatkuvasti ärtyneet. Lopulta tajusin työntää pakastimen parvekkeelle ja "ilmasto" makuuhuoneessa muuttui jotakuinkin välittömästi...
Kovia kipuja alkaen 8/1999, niskaan tehty 1999 anteriorinen dekompressioleikkaus, väli C7-Th1 luudutettu yhteen, selässä madaltumia, instabiliteettia, protruusioita, kipuja
Blogi: http://dd-speaks-his-mind.blogspot.com/
DirtyDeeds
Foorumin ylläpitäjä
Foorumin ylläpitäjä
 
Viestit: 1614
Liittynyt: 27 Loka 2008, 23:22
Paikkakunta: Oopu

Seuraava

Paluu Yleinen keskustelu - (Whiplash ja aivovamma)

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron