Uutisia hippokampuksen sivuilta ja blogista

Niskan retkahdusvammaan ja aivovammaan liittyvät aiheet laidasta laitaan

Uutisia hippokampuksen sivuilta ja blogista

ViestiKirjoittaja fedja » 20 Loka 2009, 19:59

http://www.hippokampus.net/blogi/

BRAXAILUA!
9.9.2009

Hippokampus Blogissa JariJ kirjoitti:Radio Suomi uutisoi 7.syyskuuta oikeusministeri Tuija Braxin asettaman vakuutusoikeuden uudistuksia esittäneen työryhmän työstä kaksi uutista. Toinen niistä koski suoraan työryhmän uudistusesityksiä ja toisessa haastateltiin vakuutusoikeuden murskaamaksi joutunutta yrittäjää.

Toisessa jutuista haastateltiin "Mattia", joka on roikkunut löysässä hirressä toistakymmentä vuotta vakuutusoikeuden päätösten vuoksi. Useat neurologit ja muut aivovammoihin erikoistuneet tahot ovat diagnosoineet "Matilla" pyöräilyonnettomuuden jäljiltä aivovamman.

"Matti" on ollut onnettomuudesta lähtien työkyvytön. Vakuutusyhtiö kiistää aivovamman ja väittää "Matilla" olevan jokin muu sairaus.
Vakuutusyhtiön lääkärit, kuten ei "Mattia" hoitaneet lääkärit ole löytäneet häneltä mitään muuta sairautta joka selittäisi hänen oireensa.

Vakuutusoikeus on asettunut jutussa vakuutusyhtiön kannalle, mikä on aivovammatapauksissa enemmän kuin pääsääntö. Vakuutusriitajutuissa 17%:ssa päätös muuttuu eli vakuutettu voittaa jutun.


Hippokampus Blogissa JariJ kirjoitti:Heti työryhmän esityksen tultua julki 20. elokuuta, olin yhteydessä työryhmän puheenjohtaja, hallitusneuvos Niilo Jääskiseen. Keskustelumme yhteydessä otin esille myös OP-Pohjolan aktivoitumisen viime vaaleissa rahoittamaan mm. oikeusministerin puoluetta vihreitä sekä SDP:tä ja keskustaa. Tässä yhteydessä kuulin olevani typerys ja Jääskinen kertoi, että OP-Pohjola arvottiin vakuutusyhtiöiden joukosta antamaan lausunnon työryhmälle.
Master of Kiristys and Jumitus
fedja
Foorumin ylläpitäjä
Foorumin ylläpitäjä
 
Viestit: 1735
Liittynyt: 28 Kesä 2008, 17:18

ViestiKirjoittaja tahdonvoimaa » 20 Loka 2009, 21:50

No, huh, huh. Ei lievästi mätää, vaan läpimätää. ;)
Herkistyneellä hermostolla ja niskan retkahdusvammalla höystettynä jokainen päivä on yhtä juhlaa ja ihmettelyä! Ihmettelen sitä täällä nykyään: http://onnipotkas.wordpress.com
tahdonvoimaa
Erittäin kiivas niskoittelija
Erittäin kiivas niskoittelija
 
Viestit: 1398
Liittynyt: 15 Elo 2008, 18:58
Paikkakunta: Tampere


Paluu Yleinen keskustelu - (Whiplash ja aivovamma)

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa