Whiplash vammaisille yhdistys?

Niskan retkahdusvammaan ja aivovammaan liittyvät aiheet laidasta laitaan

Kannatatko yhdistyksen perustamista Niskan retkahdusvammaisille?

Kyllä ehdottomasti
4
50%
Ehkä
3
38%
Ei
0
Ei ääniä
En osaa sanoa
1
13%
 
Ääniä yhteensä : 8

Whiplash vammaisille yhdistys?

ViestiKirjoittaja fedja » 04 Maalis 2009, 23:45

tahdonvoimaa kirjoitti:Mitä mieltä olet retkahdusvammaliiton perustamisesta Suomeen?


Olin Niskavammayhdistys Ry:n perustamiskokouksessa Kuortaneella. Nyttemmin yhdistys on kaatunut. Aika monella retkulla aivovamma, niin toiminta oli hieman vaikeahkoa sanoisin. Yhdistyksen hallitus antoi yhdistykselle myöhemmin nimen Suomen Kaularankapotilaat ry ( Skarpit ) . Jälkimmäinen nimi on epävirallinen, koska sitä ei koskaan viety yhdistysrekisteriin.

Olen, huolimatta aikaisemman yhdistyksen toimintavaikeuksista. uuden yhdistyksen perustamisen kannalla. Jos sellainen perustetaan, kannattaa alkuvaiheessa panostaa yhdistyksen sääntöihin koskien ihan hallituksen toimintaa, kokousten koollekutsumista yms. Näin siksi, että yhdistys pysyy kuosissaan ja toimivana. Ja realistiset tavoitteet yhdistykselle. Ensimmäinen tavoite verkostoituminen. Toiminta, kokoukset yms järjestetään nettipuheluina ja sähköisesti. Pitemmän ajan tavoitteet tiedon levittäminen ja asioiden ajaminen.

Aivovammaliittoon liittymistä selvitin, mutta ei kattojärjestöstä paljon apuja saa. Siellä pitäisi kumminkin itse olla se toimiva elin. Tällaista infoa sain, kun haastattelin Hesan Aivovammayhdistyksen hallituksessa toimivaa "tervettä" hemmoa. Tuosta voi tietenkin lisää ottaa selvää, jos jollakin energiaa hoitaa asiaa.

Tällä hetkellä en jaksa tehdä asian eteen, mutta ehkä myöhemmin kesällä tai kesän jälkeen.


Google hakusanat : Whiplash Niskan retkahdusvamma Yhdistys
Master of Kiristys and Jumitus
fedja
Foorumin ylläpitäjä
Foorumin ylläpitäjä
 
Viestit: 1735
Liittynyt: 28 Kesä 2008, 17:18

Liitosta ja mediajulkisuudesta

ViestiKirjoittaja tahdonvoimaa » 10 Maalis 2009, 23:16

Liitosta
Aivovammaliiton toimintaa seuranneena minäkin lähtisin kyllä perustamaan ihan oman yhdistyksen retkuille. Mutta kun nyt näyttää siltä, että tästä saatan todella kuntoutua, keskityn tuohon sitten terveenä. Mutta mielestäni korvan taakse laitettava asia.

Jokainen voinee pohtia omalta osaltaan ajatusta ja heittää jutun jatkoa tähän ketjuun. Ei sitä tartte koko maailmaa lähteä heti valloittamaan, mutta pienimuotoista, fiksua toimintaa voisi olla hyväks luoda. Esim. jo erilaisten jäsenetujen muodossa. Ja tämä palsta toimii nyt hyvänä avauksena mahdolliselle myöhemmälle virallisen toiminnan käyntiin polkaisemiselle.

Mediajulkisuutta luvassa retkulle
Kesäkuussa ilmestyy muuten Kunto- ja Terveys -lehdessä 6 -sivuinen juttu retkahdusvammasta (meikäläisen tarina kaikkine SOTKUINEEN) allekirjoittaneen tekemänä. Että sen jälkeen alan sitten pyöriä täällä omalla nimellä. ;)

Tuolla tarkempi ilmestymisaikkari:
http://www.kuntolehti.com/main.php?id=3
Herkistyneellä hermostolla ja niskan retkahdusvammalla höystettynä jokainen päivä on yhtä juhlaa ja ihmettelyä! Ihmettelen sitä täällä nykyään: http://onnipotkas.wordpress.com
tahdonvoimaa
Erittäin kiivas niskoittelija
Erittäin kiivas niskoittelija
 
Viestit: 1398
Liittynyt: 15 Elo 2008, 18:58
Paikkakunta: Tampere


Paluu Yleinen keskustelu - (Whiplash ja aivovamma)

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa