Switch to full style
Fysioterapia - Manipulaatiohoidot - Muu kuntoutus - Kirurgia - Lääkkeet - Luontaishoidot - Elmotinin fysioterapiavinkit
Lähetä vastaus

10 Huhti 2012, 12:35

Langanpätkiä on nyt kirkkaaseen aikaan paljonkin. Salamointia ei. Varjostumia on silloin, kun katsoo ensin kirkkaseen, niin tummat alueet kestävät pitempään silmissä kun normaalisti. En tiedä miten retkun silmäoireet erottaa muista. Itsellä hahmotan ne siten, että tietyissä tilanteissa tulee tietyt samankaltaiset oireet. Kirkas hanki--> välkkyvä verkko, katukiveykset vilisee, aaltoliike vedessä jota katsoo --> hutera olo, näyttöruudussa nopeaa liikettä --> outo olo, pitää kääntää pää pois.

Ei kannata kyllä itse kortisoonilla hoitaa. Jos sattuisi olemaan herpes-tulehdus silmissä, niin muistaakseni silloin kortisoni on tulehdukselle myrkkyä. Jos sinulla oireet ovat pahentuneet ja pahenevat koko ajan, niin mene yhteispäivystykseen ja vaadi päästä tarkistukseen.

10 Huhti 2012, 14:18

Langanpätkiä ja sameita seikkailevia palloja on paljonkin, lisäksi valuvia pisaramaisia näköhäiriöitä ja kirkkaassa kelissä lumihanki pistää kunnon välkkyvän verkon näkökenttään. Välillä saattaa oikeassa silmässä olla sumua ja vasemmassa jotain muuta häiriötä ja nämä yhdistettynä näkymä on kuin olisi syöksymässä johonkin madonreikään tai vastaavaan pyörivään tunneliin. Myös tienpinta saattaa näyttää höyryävältä.

Välillä näköhäiriöitä on vain toisessa silmässä, välillä molemmissa.

Re: Silmäoire mistä erottaa retkun aiheuttaman silmäsairauks

07 Helmi 2019, 21:28

Moikka! Kokeilen nyt...

Kärsin samanlaisista silmä-oireista. Oletteko saaneet apua vaivaan?
Lähetä vastaus