Testataanko keksintöä

Niskaongelmat, jotka eivät selkeitä retkahdusvammoja: Tapaturman seurauksena tulleet - Kulumat/rappeumat - Välilevyongelmat - Tension neck - Muut niskavaivat

Testataanko keksintöä

ViestiKirjoittaja Koulutettu hieroja » 24 Marras 2017, 19:54

Päätetyöhän on kevyttä ja siistiä sisätyötä. Siinähän vaan istutaan ja kannatellaan käsiä näppäimistön yläpuolella. Tämmöinen on monille kuitenkin sietämätöntä keveyttä. Siitä keveydestä nähdäkseni näilläkin alueilla todistetaan.

Luonto ei ole tehnyt ihmistä jököttämään paikallaan lihakset jännittyneinä. Jos ihminen ei tee muuta kuin koukistaa kyynärvartensa, yli kymmenen lihasta käsissä ja niska-hartiaseudussa jännittyy. Tätä on vaikea huomata, vaikka ne muskelit tietäisi latinan kielelläkin. Pikkuhiljaa staattinen jännitys heikentää näiden lihasten aineenvaihduntaa. Nopeammin asian huomaa pienellä testillä. Ojenna käsivartesi vaakasuoraan eteenpäin. Eihän se aluksi tunnu miltään, mutta enpä ole viiteen minuuttiin vielä päässyt.

Olen kehitellyt käsituet, jotka kokonaan poistavat painovoimasta aiheutuvat jännitykset käsistä ja niska-hartiaseudusta. Olen antanut keksinnölle nimen Leiju. Leijulla on jo jonkin verran käyttäjiä, mutta haluan lisää käyttäjäkokemuksia. Selkävaivaisilla saattaisi olla mielenkiintoa testata laitetta lepotuoliasennossa Tällöin myös selän lihakset rentoutuvat. Leijun kokeileminen on ilmaista. Kiinnostuneet: laittakaa viestiä tulemaan, niin jutellaan lisää.
Koulutettu hieroja
Noviisiniskoittelija
Noviisiniskoittelija
 
Viestit: 4
Liittynyt: 10 Elo 2014, 17:33

Paluu Yleinen keskustelu - (Muut niskavammat ja niskavaivat)

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa