Kaularangan leikkauksen jälkeen

Niskaongelmat, jotka eivät selkeitä retkahdusvammoja: Tapaturman seurauksena tulleet - Kulumat/rappeumat - Välilevyongelmat - Tension neck - Muut niskavaivat

Kaularangan leikkauksen jälkeen

ViestiKirjoittaja NisKat » 11 Heinä 2013, 17:32

Minulta leikattiin välilevynpullistuma tällä viikolla. Onko teillä antaa vinkkejä missä asennossa suositellaan nukkumista? Niska, kurkku on niin kipeä, että nukkuminen onnistuu oikeastaan vaan istuma asennossa. Onkohan tää normaalia? Mielellään ottaisin vinkkejä miten olette selviytyneet ensimmäiset viikot leikkauksesta.
NisKat
Noviisiniskoittelija
Noviisiniskoittelija
 
Viestit: 1
Liittynyt: 01 Heinä 2013, 14:39

ViestiKirjoittaja DirtyDeeds » 11 Heinä 2013, 19:08

Moi!

Mulla ei ollut niska- tai kurkkukipuja leikkauksen jälkeen lainkaan, mutta joillakin on ollut. Ei se noin kipeä saisi olla, ettet pysty makuulla nukkumaan.

Pystyt ilmeisesti puhumaan? Minusta sun kannattaisi soittaa sinut leikanneelle kirurgille tai sinne osastolle ja pyytää neuvoja. Jos kaikki muuten on kunnossa, niin kipulääkitys pitäisi sitten saada kohdalleen.

Saako kysyä, että missä leikattiin? Ja miten leikattiin?
Kovia kipuja alkaen 8/1999, niskaan tehty 1999 anteriorinen dekompressioleikkaus, väli C7-Th1 luudutettu yhteen, selässä madaltumia, instabiliteettia, protruusioita, kipuja
Blogi: http://dd-speaks-his-mind.blogspot.com/
DirtyDeeds
Foorumin ylläpitäjä
Foorumin ylläpitäjä
 
Viestit: 1614
Liittynyt: 27 Loka 2008, 23:22
Paikkakunta: Oopu


Paluu Yleinen keskustelu - (Muut niskavammat ja niskavaivat)

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron