Ääreishermon salpaus puudute-kortisonilla

Fysioterapia - OMT - Kraniosakraalinen terapia - Neuropsykologinen kuntoutus - Neurokirurgia - Lääkkeet - Luontaishoidot

Ääreishermon salpaus puudute-kortisonilla

ViestiKirjoittaja tahdonvoimaa » 02 Heinä 2009, 19:14

Ääreishermon salpaus puudute-kortisonilla

Minulle tehtiin toisen kerran vuoden aikana ääreishermojen puudutus kortisoni-lidokaiinilla. Ylin väli, mihin sitä voi tökätä on C2, sekin vaatii osaamista tosi paljon. Auttoi välittömästi takaraivo- ja päälakikipuun sekä korvalliselle. Puudute salpas hermot heti ja kortisoni vei tulehdusta pois. Auttoi.

Ei sovi säännölliseksi hoidoksi, mutta oireiden pahimmassa vaiheessa/akuutissa kipuvaiheessa hyvä taltutuskeino. :) Lähti samalla se hirveä paineoireisto päästä, kun sai hermot rauhoittumaan. Myös huimaus helpottui pikkuisen, tai siis se vajoamisen tunne. Se tulee kuulemma hermoärsytyksestä.

Tampereella erinomainen niskaspesialisti on fysiatri Eero Penttinen Tampereen Fysiatripalvelusta. Hänellä on yleislääketieteen ja fysiatrian sekä kuntoutuksen ja manuaalisen terapian erityisosaamista vuosikymmeniä. Voin suositella lämpimästi.
Herkistyneellä hermostolla ja niskan retkahdusvammalla höystettynä jokainen päivä on yhtä juhlaa ja ihmettelyä! Ihmettelen sitä täällä nykyään: http://onnipotkas.wordpress.com
tahdonvoimaa
Erittäin kiivas niskoittelija
Erittäin kiivas niskoittelija
 
Viestit: 1398
Liittynyt: 15 Elo 2008, 18:58
Paikkakunta: Tampere

Paluu Hoidot ja kuntoutus - (Whiplash)

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron