UUSI FOORUMI avattu, ominaisuustoiveet tänne, kiitos!

Palautetta keskustelupalstasta, ideoita, ehdota hyviä linkkejä!

UUSI FOORUMI avattu, ominaisuustoiveet tänne, kiitos!

ViestiKirjoittaja DirtyDeeds » 05 Marras 2013, 13:01

Hei!

Niska-foorumi on nyt saatu siirrettyä vanhasta osoitteesta ja vanhasta phpBB2-formaatista tänne uuteen osoitteeseen ja uudelle monipuolisemmalle phpBB3-alustalle! Vanhan foorumin tunnukset ja salasanat toimivat täällä, ne on siirretty tähän uuteen foorumiin. Myös yksityisviestinne ovat tallessa ja käytettävissänne. Tervetuloa, uudet ja vanhat käyttäjät! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:


Uudesta alustasta johtuen toiminnot näyttävät hieman erilaisilta ja ominaisuuksia on käytettävissä reilusti enemmän kuin ennen. Olen muutaman päivän foorumia nyt konfiguroinut ajalla 3.-5.11. 2013 ja kaiken pitäisi nyt olla kunnossa.

Mikäli kaipaatte joitakin ominaisuuksia, joita phpBB3-alusta tukee, ilmoitelkaapa toiveistanne tähän viestiketjuun. Ylläpito sitten tutkii, mitkä ovat mahdollisia ja tarkoituksenmukaisia ominaisuuksia ja konfiguroimme ne ominaisuudet tarvittaessa käyttöönne! :mrgreen:

Etukäteen voin kuitenkin jo kertoa, että Facebookista tuttua tykkäys-nappia ei tämä foorumisofta ikävä kyllä tue... :shock: :oops: :shock:

-DD
Kovia kipuja alkaen 8/1999, niskaan tehty 1999 anteriorinen dekompressioleikkaus, väli C7-Th1 luudutettu yhteen, selässä madaltumia, instabiliteettia, protruusioita, kipuja
Blogi: http://dd-speaks-his-mind.blogspot.com/
DirtyDeeds
Foorumin ylläpitäjä
Foorumin ylläpitäjä
 
Viestit: 1614
Liittynyt: 27 Loka 2008, 23:22
Paikkakunta: Oopu

Paluu Palaute ja ehdotukset, palstan käyttöohjeita

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron