Hei Kohtalotoverit

Palstan käyttäjät voivat kertoa tarinansa

Hei Kohtalotoverit

ViestiKirjoittaja moivaan » 16 Kesä 2013, 02:00

Huokaus ja tsemppiä.

Taidan tietää jo vastauksen, mutta kerron lyhyesti itsestäni ja olisi tosi kiva kuulla teidän mielipiteitä asiasta ja vinkkejä mihin kannattaisi mennä ja mitä kysyä, kun lääkärit on aina ihan huuli pyöreänä....

12-veenä alkoi tinnitus. Ei mitään vauriota, onnettomuutta, tai muuta vastaavaa. Hierojalla käyvin usein teini-iässä, ja aina ihmetteli miten mulla oli niskat niin kireenä. Harrastin joogaa ja venyttelin, ilman pysyviä tuloksia... Ehkä en tehnyt tarpeeksi.

Myöhemmin alkoi myös huimaus, lihasten puutuminen, elohiiret, ja viimeisimpänä näköhäiriöt, staattista näkökentässä, varsinkin pimeässä, joskus jos liikun kirkkaassa valossa vilkkuu tähdet, usein valkosta vasten näkyy mustia pisteitä, jne. Enkä jaksa enää....

En jaksa uskoa etä kyseessä olis mikään kasvain tms. kun kaikki tiet vievät Roomaan tässäkin asiassa. Kun on kova stressi, enemmän päänsärkyä ja niskat jumissa, oireet pahenee. Satutin hartiani töissä viime viikolla ja sen jälkeen on koko yläselkä hirveissä kivuissa ja silmäoireet sekä huimaus pahentunut.

Onko ihmiset saanut helpotusta kroonisiin oireisiin fysioterapiassa? Onko mikään lääke auttanut? Oon luopunut jo toivosta että tinnitus ikinä katoaisi, koska sitä on jatkunut nyt 13 vuotta... mutta jos edes muut oireeet lievenisi, olis elämä huomattaasti helpompaa.


Kiitos teille vertaistuesta jo etukäteen. Luin foorumeita pitkään ennenkuin rekisteröidyin ja olo koheni jo ihan siitä teidosta että en ole yksin ja näiden kanssa voi elää "suht"normaalia elämää.
moivaan
Noviisiniskoittelija
Noviisiniskoittelija
 
Viestit: 2
Liittynyt: 16 Kesä 2013, 01:52

ViestiKirjoittaja DirtyDeeds » 16 Kesä 2013, 10:04

Heippa vaan, Moivaan!

Itsellä ei ole varsinaisia niskavaivoja, mutta vahvasti jännitysniskalta sun vaivasi kuulostaa. Fysiatrillako olet jo käynyt?

Osaava fysioterapeutti sun pitäisi löytää, joka osais hyvin tutkia sun niskaongelmat ja riittävän kevyillä liikkeillä osais lähteä sitä kuntouttamaan. Helppoa ei sen oikean lähestymistavan ja -tason löytäminen aina tunnu olevan.

Vilkaisepa tämä fysioterapialopputyö aiheesta, tämä on harvinaisen hyvä ja kattava esitys asiasta, jopa jumppaohjeineen: http://niskavamma.munfoorumi.com/viewtopic.php?t=611
Kovia kipuja alkaen 8/1999, niskaan tehty 1999 anteriorinen dekompressioleikkaus, väli C7-Th1 luudutettu yhteen, selässä madaltumia, instabiliteettia, protruusioita, kipuja
Blogi: http://dd-speaks-his-mind.blogspot.com/
DirtyDeeds
Foorumin ylläpitäjä
Foorumin ylläpitäjä
 
Viestit: 1614
Liittynyt: 27 Loka 2008, 23:22
Paikkakunta: Oopu

ViestiKirjoittaja moivaan » 16 Kesä 2013, 20:26

Hei, kiitos linkistä! Luen heti kun kerkeän.
Olen yrittänyt päästä fysioterapiaan ja muistaakseni nuorempana kävin pari kertaa, ranka tutkittiin ja päällisin puolin ei muuta ongelmaa kun että se ranka on hyvin notkea ja taritsee vahvaa lihastukea, jota siis ilmeisesti ei ole..
moivaan
Noviisiniskoittelija
Noviisiniskoittelija
 
Viestit: 2
Liittynyt: 16 Kesä 2013, 01:52


Paluu Käyttäjäesittely

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron