Vanhan akan niskavaivat

Palstan käyttäjät voivat kertoa tarinansa

Vanhan akan niskavaivat

ViestiKirjoittaja Oldgrumpywoman » 01 Loka 2012, 07:59

Heips kaikki!
Esittelen tässä itseni kun löysin täältä kohtalotovereita.
Olen viisikymppinen, nuorekas ja aktiivinen nainen. Odottelen leikkaukseen pääsyä niskaongelmieni takia. Minulta on leikattu alaselän rankaa luuduttamalla n. kolme vuotta sitten. Tänä kesänä alkoivat kivut hartiaseudulla ja vasemmassa kädessä. Luulin aluksi jumiutuneiksi lihaksiksi ja sen jälkeen tenniskyynärpääksi. Kävin lääkärissä ja määräsivät Voltare tabletteja kipuun. Ensin ne auttoivatkin kipuun, mutta sen jälkeen sain Lyricaa. Kaksi kk kipujen alkamisesta heräsin eräänä aamuna ja ajattelin ensimmäiseksi välilevyn pullistumaa niskassa. Seuraavalla viikolla oli lääkärikäynti jossa ilmoitin epäilyni. Sain myös lähetteen magneettikuville pitkään kestäneen kivun takia ja käden toimintahäiriöiden takia. Magneettikuva sitten paljasti surkean tilanteen. Niskassa kulumia, madaltumia, väljyyttä, ja niinkuin lääkäri sanoia" Rotta haukanut palan nikamasta". Pahimpana tietenkin kolme pullistumaa joista yksi valuu ulos, kaksi painaa selkäydintä. Päätöksenä neurokirurgin vastaanotolla oli leikkauksen ainoa vaihtoehto. Nyt vain odottelen päätöstä; riittääkö implantti pahimpaan väliin vai luudutetaanko. Huoh..
Kertokaahan omia kokemuksia, miksi jouduitte leikkaukseen ja mitä leikkauksen jälkeen EI SAA tehdä:) Mun kun on vaikea olla tekemättä :D
Kiitti etukäteen!
Oldgrumpywoman
Noviisiniskoittelija
Noviisiniskoittelija
 
Viestit: 1
Liittynyt: 01 Loka 2012, 07:46

ViestiKirjoittaja kojootti » 05 Loka 2012, 12:25

Luulenpa , ettei täällä ole kovin paljon kirurgisesti hoidettuja. Mahtavat antaa sairaalasta kunnon ohjeet jatkoa ajatellen. Eräs ystäväni oli TOSI isossa niskaleikkauksessa ja sai hyvät ohjeet sieltä . Eri asia sitten on tuleeko niitä noudatettua :shock: . Sen vaan muistan , että kovin pitkään kesti kuntoutua leikkauksesta mutta hällä olikin iso leikkaus, niskaan lyötiin rautaa aikamoinen määrä :shock:
kojootti
kojootti
Erittäin kiivas niskoittelija
Erittäin kiivas niskoittelija
 
Viestit: 446
Liittynyt: 03 Maalis 2011, 14:34


Paluu Käyttäjäesittely

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron