Switch to full style
Palstan käyttäjät voivat kertoa tarinansa
Lähetä vastaus

20 Maalis 2012, 15:33

Ketäpä tuo Ahde kiinnostaa (evvk).
Mutta peukkuja, vaikka tämä onkin suomistoromania.

-torvelo-

20 Maalis 2012, 17:28

Peukkuja, Jansku! Vai on isännöitsijä sortunut täysin valheen puolelle? No, toivottavasti saa niittää sitä mitä on kylvänyt.

21 Maalis 2012, 13:55

Jansku kirjoitti:Kuinka monelle on kasvanut sidekudosta vammautuneelle alueelle? Minulle vähän väläyteltiin sellaistakin Ortonissa, että jos risalle puolelle, kun ollut niin kauan ongelma, olisi kasvanut sidekudosta ja se tekisi osaltaan kumman kireyden ja olon, kun vähänkin jännittää lihaksia. Miten se edes tutkitaan onko sidekudosta?

Tähän asiaan liittyen, oletko jo törmännyt tähän artikkeliin side/arpikudoksesta ja sen hoidosta? Artikkelit - Whiplash-vamman hoito ja kuntoutus
Ja sellainen nimimerkki kuin Stella kirjoitteli paljon tuon sidekudoksen hoidosta ja miten hänellä sitä hoidettiin Saksassa. Se kannattaisi kanssa lukaista, se ketju löytynee ehkä juuri käyttäjäesittely-puolelta...

Jansku kirjoitti:Mä olen kohta vuoden pörrännyt tällä palstalla ja täytyy sanoa, että hyvä on foorumi. Kun viitsii itse olla aktiivinen ja täältä löytämäänsä tietoa googlettaa lisää ja tutkia asioita, niin mihin hiivattiin niitä lääkäreitä edes tarvitaan?

Kiitoksia, Jansku! Tällainen palaute lämmittää kyllä kovasti mieltä... :P:P

Jansku kirjoitti:Keksikääpä joku hyvä systeemi miten kaiki niskavaivaiset ja -vammaiset saisivat hyvän tietopaketin jo terkkarikäynnillä ja laittakaa tälle foorumille yhdistys taakse ja hakekaa tukirahaa. Sitten vain mainostamaan.
ja kehittämään juttua eteenpäin. Luulisi kiinnostavan virallisia tahoja, sairaslomat lyhenisivät, ihmiset jaksaisivat töissä paremmin jne.

Joo, se olis kyllä hienoa, jos ihmiset saisivat jo heti alkuvaiheessa tietoa. Onneksi monet googlaavat hyvin nopeasti asioita ja osa löytää tänne. Mainostamisesta ja eteenpäin kehittämisestä täytyy sanoa, että meillä taisi Fedjan kanssa vähän paukut loppua alkuvuosien jälkeen. Silloin alussa tehtiin aika lailla töitä tämän pystyttämiseksi, tiedon keräämiseksi, artikkelien kääntämiseen yms. ja vähän mainostettiinkin netissä tätä foorumia. Itse taisin vetää itseni yhden vuoden jakson sisällä vähän burnoutin puolelle, kun luin paljon selkä- ja niskakuntoutuksesta kertovia tieteellisiä kirjoja, hain myös netistä paljon tietoa ja mielenkiintoisimmat artikkelit käänsin tänne foorumille ja yritin myös paljon kirjoitella löytämääni tietoa muuten foorumille ja vastailin paljon. Taisin innostua silloin vähän liikaa... :roll: :twisted: :roll:

Joten summa summarum, meillä Fedjan kanssa on paukut suht vähissä tämän suhteen ja jos jollakulla on ideoita ja energiaa tehdä jotain asioiden kehittämiseksi, niin tällaisten uusien ja innostuneiden käyttäjien kanssa teemme mieluusti yhteistyötä ja otamme mukaan tiimiin kehittämään tätä foorumia ja toimintaa. Tällä hetkellähän meitä on vain kaksi, minä ja Fedja. Hakemuksia otetaan vastaan... :wink:

21 Maalis 2012, 15:29

Tärkeintä varmaan olisi saada tehtyä kirjanen tai nettisivusto, jossa olisi tärkeimmät tiedot vammasta ja mitä tehdä, kun vammautuu. Oikeuksista jne. Alan tunteva juristi olisi kyllä hyvä olla mukana oikeuksien kertojana. Mutta tää kaikki vaatii energiaa, jota ei ainakaan just nyt ole. Jos jollaki muulla on intoa, niin projektit pystyyn.

22 Maalis 2012, 15:31

Heh. Hyvää tietää, että lakitoimisto ja asianajajatoimisto ovat eri asia.
Lähetä vastaus