Puupään kaularanka

Palstan käyttäjät voivat kertoa tarinansa

Puupään kaularanka

ViestiKirjoittaja puupää » 25 Joulu 2010, 14:50

Hei kaikille!

Lueskein tätä foorumia ennen omaa leikkaustani ja se antoi joitain vastauksia, mutta vielä enemmän kysymyksiä, joten ajattelin jakaa oman kokemukseni C5-C6 välilevyn "uusimisesta".

Sitten asiaan.
Oikea käteni ei ole ollut oikea käteni. Se oli puutunut, voimaton ja ennen kaikkea kipeä, lapaluusta sormenpäihin. Pahinpina aikoina se halvautti minut täysin. Kipu 1 potilas 0. Tunto kädessä oli pyöreä nolla ja ilman todella vahvoja kipulääkkeitä en kyennyt edes nousemaan sängystä. Tämä kaikki ennen leikkausta.

Nyt, 2 viikkoa kurkun aukaisemisesta ja uuden välilevyn omistajana täytyy sanoa. Olo on kuin euroopan omistajalla :). Käsi toimii, kivut jäivät kirurgin veitseen. Olen kuin uusi ihminen. Leikkaus kyllä pelotti, mutta keskustelut kaikkien hoitavien ihmisten kansssa rauhoittivat ainakin minut. Jos veitseen kuolee, niin parempi tehdä se ihan maaten.

Kivut leikkauksen jälkeen olivat minimaaliset. En edes olisi tarvinnut kipulääkettä, mutta kun se aamupalana annettiin, niin se otin. Ainut ongelma oli syöminen. Se sattui ja välillä sattuu vieläkin, mutta jos tuo on ainut ongelma. niin en sen kanssa epäröi elää.

Kaikille teille kaularankapotilaille. Hoitakaa ja ennen kaikkea vaatikaa hoitoa. Se vaatiminen on hoidon rankin osuus. Sitten kun rattaat pyörii, voit ottaa rennosti siellä leikkauspöydällä. Sinne ne kivut jäävät. Ainakin tämän puupään kohdalla.

Oikein hienoa tulevaa vuotta teille kaikille!!!

Ja sitten tuhannen sanan jälkeen kuva.


Kuva
puupää
Noviisiniskoittelija
Noviisiniskoittelija
 
Viestit: 2
Liittynyt: 25 Joulu 2010, 13:38

ViestiKirjoittaja tahdonvoimaa » 25 Joulu 2010, 17:39

Ihana Puupää kuulla näin positiivisia uutisia! :) Olen tosi onnellinen puolestasi! Kerro nyt välillä, jos jakselet, miten kuntoutuminen/eläminen leikkauksen jälkeen menee pitkällä tähtäimellä. :D

Hyvää Joulupäivää ja mukavaa alkavaa vuotta!
Herkistyneellä hermostolla ja niskan retkahdusvammalla höystettynä jokainen päivä on yhtä juhlaa ja ihmettelyä! Ihmettelen sitä täällä nykyään: http://onnipotkas.wordpress.com
tahdonvoimaa
Erittäin kiivas niskoittelija
Erittäin kiivas niskoittelija
 
Viestit: 1398
Liittynyt: 15 Elo 2008, 18:58
Paikkakunta: Tampere

ViestiKirjoittaja Kaisa » 25 Joulu 2010, 19:37

Hei Puupää! Kuvasta näkee, että leikkaus oli Sinulle todella aiheellinen. Mukava kuulla, että kaikki sujui noin hyvin! Minä toivon myös, että tiedottelet, kuinka sujuu eteenkin päin. Hyvää Uutta Vuotta!
Kaisa
Vakkariniskoittelija
Vakkariniskoittelija
 
Viestit: 81
Liittynyt: 05 Huhti 2010, 09:55


Paluu Käyttäjäesittely

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron