Sivu 1/1

retkahtanut ...

ViestiLähetetty: 24 Marras 2013, 18:10
Kirjoittaja J06
Hello

Pitkään, vuosia tätä foorumia selanneena ja moneen ongelmaan apua ja vinkkejä löytäneenä päätin sitte viimein liittyä ittekin tänne. Oon reilu kolmikymppinen mies ja kaikkihan alkoi -06 kesällä kun alaselän välilevy operoitiin puukon kera kiireellisenä päivystysleikkauksena. Ja kun selkää leikkauksen jälkeen kuntoutettiin ja siihen saatiin jonkimoinen järjestys päätin sitten rikkoa ja retkauttaa valmiiks huonoja niskoja parilla pienellä ja mitättömältä tuntuneella onnettomuudella, joista kuitekin sitten muodostui vuosia kestänyt ja koko ajan pahentuva whiplash, joka on tällä hetkellä aivan jatkuvaa yläniskan/kallonrajan lähes sietämätöntä kipua kaikkinen muine oireineen. Hetkellinen apu löytyy osaavasta fysioterapautista sekä akupunktiosta, mutta eipähän nekään auta kun pari päivää parhaimmillaan.

Lääkityksenä pääasiassa panacod, sirdalud, tradolan. Kaikki lyricat, cabrionit ja triptylit on kokeiltu ilman sen suurempaa apua ja kai tähän pitää jo suhtautua elinikäsenä vaivana kuten lääkärikin totesi. Ei sais luovuttaa, mutta välillä jo meinaa vähän tökkiä.

No mutta päätinpä tuoda oman tarinani pikasesti ja pääpiirteittäin tänne ja jatkaa foorumilla asustelua tod. näk vielä pitkään =)

Re: retkahtanut ...

ViestiLähetetty: 25 Marras 2013, 15:04
Kirjoittaja DirtyDeeds
Heippa, JO6!

Tervetuloa palstalle! Ikävältä kuulostaa tuon sinunkin tilanteesi. Vaan eipä kannata luovuttaa vielä, mullakin on alkanut vasta viimeisen puolen vuoden aikana kuntoutus pikku hiljaa tuoda tuloksia, joita olen jo toistakymmentä vuotta odottanut. 14 vuotta jumppaa ja nyt vasta on näemmä löytynyt oikeanlainen kuvio. Toivotaan, että sullakin jossain vaiheessa alkaa tuo niskan kuntoutuskin onnistumaan...

Re: retkahtanut ...

ViestiLähetetty: 26 Marras 2013, 15:18
Kirjoittaja kojootti
Tervetuloa minunkin puolesta :P